Analiză Soluțiile oferite de Ilie Dumitrescu pentru  absența  lui Bancu 
Ilie Dumitrescu a analizat opțiunile pe care echipa națională le-ar putea adopta pentru postul de fundaș stânga.

AnalizăSoluțiile oferite de Ilie Dumitrescu pentru absența lui Bancu

  • România se concentrează pe următorul său meci din optimile EURO 2024 împotriva Olandei.
  • Cu fundașul stânga, Nicușor Bancu, suspendat, selecționerul Edi Iordănescu se confruntă cu o dilemă în privința „11”-lui de start pentru meciul cu batavii.
  • Ilie Dumitrescu a analizat opțiunile pe care le are Edward Iordănescu.
Transfer după EURO?  Un jurnalist scoțian l-a analizat pe  Ianis Hagi : „Nu-l văd potrivindu-se în echipa lui Philippe Clement”
Citește și
Transfer după EURO? Un jurnalist scoțian l-a analizat pe Ianis Hagi: „Nu-l văd potrivindu-se în echipa lui Philippe Clement”
Citește mai mult
Transfer după EURO? Un jurnalist scoțian l-a analizat pe Ianis Hagi : „Nu-l văd potrivindu-se în echipa lui Philippe Clement”

România a avut un parcurs foarte bun la EURO 2024, a reușit să câștige Grupa E și să se califice în faza eliminatorie a unui turneu final pentru prima dată în ultimii 24 de ani.

Ilie Dumitrescu, fost internațional, a analizat opțiunile pe care le are selecționerul Edi Iordănescu pentru componența echipei în meciul cu Olanda din optimile EURO 2024.

Ilie Dumitrescu a analizat opțiunile pentru postul de fundaș stânga

Cu fundașul stânga Nicușor Bancu suspendat pentru cumul de cartonașe galbene și lipsa din lot a unui alt jucător pe această poziție, selecționerul Edi Iordănescu se confruntă cu o problemă şi trebuie să găsească o soluţie.

„Eu cred că va merge pe un jucător cu experiență la echipa națională. Nu știu cu cine, dar nu cred că va folosi pe cineva care nu a jucat mult la echipa națională.

Așa a fost mereu, erau Șut și Marius Marin, l-a ales pe Marius Marin, care e unul dintre remarcații mei, dă un echilibru extraordinar echipei. E punct fix”, a declarat Dumitrescu, potrivit digisport.

Dumitrescu a vorbit și despre variante precum Vasile Mogoș sau mutarea unui fundaș central pe flanc.

„Sorescu joacă la club în sistem cu trei fundași centrali. Ar fi o variantă să joace cu un fundaș central. Nu știu. Asta cu Rațiu, că am mai auzit voci, nu Rațiu trebuie să joace acolo. Dacă ai trei fundași centrali, da, poți să joci cu trei fundași centrali, cu Rațiu și Sorescu pe benzi.

Nu cred că va schimba sistemul. A jucat o dată cu trei fundași centrali, în Elveția, și a fost deranj. A schimbat la patru fundași și am egalat”, a completat fostul jucător al lui Tottenham.

Deci va fi așa, cu Niță, remarcatul nostru, Rațiu, Drăgușin cu Burcă, vom vedea la Bancu, apoi cei trei 100%, Răzvan Marin, Marius Marin și Stanciu și vom vedea în față. Drăguș e și el punct fix, apoi vedem în benzi, unde a tot schimbat Ilie Dumitrescu

România va juca împotriva Olandei în optimile Euro 2024.

Naționala va înfrunta Olanda, marți, 2 iulie, de la ora 19:00, la Munchen, liveTEXT pe GOLAZO.ro și în direct pe Pro TV.

Spre sferturi!   România - Olanda , meciul unei generații: echipe probabile
Nationala
07:02
Spre sferturi! România - Olanda, meciul unei generații: echipe probabile
Citește mai mult
Spre sferturi! România - Olanda , meciul unei generații: echipe probabile
Program Superliga 2024 - 2025  Când se joacă derby-urile , cum arată țintarul complet al Ligii 1
Liga 1
01.07
Program Superliga 2024 - 2025Când se joacă derby-urile, cum arată țintarul complet al Ligii 1
Citește mai mult
Program Superliga 2024 - 2025 Când se joacă derby-urile , cum arată țintarul complet al Ligii 1
CR7, între Agonie și extaz Portugalia - Slovenia 0-0, 3-0 d. pen. Lusitanii se califică în „sferturi”, unde vor întâlni  Franța
EURO 2024
01.07
CR7, între Agonie și extazPortugalia - Slovenia 0-0, 3-0 d. pen. Lusitanii se califică în „sferturi”, unde vor întâlni Franța
Citește mai mult
CR7, între Agonie și extaz Portugalia - Slovenia 0-0, 3-0 d. pen. Lusitanii se califică în „sferturi”, unde vor întâlni Franța
„prostUL NAIBII!”  De Bruyne  a jignit  un jurnalist + a vorbit despre retragerea din națională
EURO 2024
01.07
„prostUL NAIBII!” De Bruyne a jignit un jurnalist + a vorbit despre retragerea din națională
Citește mai mult
„prostUL NAIBII!” De Bruyne a jignit un jurnalist + a vorbit despre retragerea din națională