Atletism/ Usain Bolt se gandeste sa-si schimbe disciplina dupa JO 2012

Atletism/ Usain Bolt se gandeste sa-si schimbe disciplina dupa JO 2012

Campion olimpic, mondial si detinatorul recordului atat la 100m, cat si la 200m, sprinterul Usain Bolt a declarat joi ca se gandeste sa-si schimbe disciplina de concurs, deoarece fanii sai se vor satura sa-l vada tot timpul castigand. Una dintre posibilele "destinatii" pentru jamaican ar fi proba de saritura in lungime.

Usain BoltFoto: Reuters

Usain Bolt se gandeste sa-si schimbe disciplina dupa Jocurile Olimpice de la Londra din 2012 deoarece se teme ca fanii sai se vor satura sa-l vada castigand toate cursele la 100 metri si 200 de metri.

"Nu voi fi unul din acei atleti care stau pe pista pana la 36 de ani. Daca voi castiga la Londra, atunci probabil ar trebui sa incerc si altceva deoarece oamenii probabil se vor satura sa ma vada", a mentionat jamaicanul, citat de AP.

"Cu siguranta vreau sa incerc saritura in lungime inainte de a ma retrage", a adaugat Usain Bolt, care se reintoarce joi in competitii dupa sase saptamani in care a fost accidentat.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”