A semnat  Tudor Băluță  s-a transferat  la Slask Wroclaw
Tudor Băluță este noul jucător al echipei poloneze Slask Wroclaw foto: site-ul oficial al echipei Slask

A semnat Tudor Băluță s-a transferat la Slask Wroclaw

  • Mijlocașul Tudor Băluță (25 de ani) a semnat pe două sezoane cu Slask Wroclaw, cu opțiune de prelungire pentru încă un an.
  • Slask este vicecampioana ultimei ediții de campionat din Polonia.

Mijlocașul defensiv Tudor Băluță, în vârstă de 25 de ani, a semnat un contract valabil două sezoane, cu opțiune pentru încă unul, cu vicecampioana Poloniei, Slask Wroclaw, informează site-ul oficial al grupării.

Tudor Băluță a mai jucat în carieră pentru Viitorul/Farul Constanța, ADO Den Haag, Dinamo Kiev și Brighton & Hove Albion.

„Slask este un club mare, vicecampioana Poloniei și mă bucur că am venit aici. Știu că nu va fi un sezon ușor, dar pot garanta că voi da tot ce am mai bun.

Abia aștept să debutez pentru echipă”, a spus Băluță, pentru site-ul oficial al echipei.

Tudor Băluță a semnat cu Slask Wroclaw

Băluță, care a jucat de 12 ori pentru echipa națională a României, va evolua la Slask cu numărul 21 pe tricou.

„Ne bucurăm că un jucător precum Tudor Băluță se alătură lui Slask Wroclaw. Este o întărire valoroasă, iar un astfel de jucător poate ajuta foarte mult echipa noastră, pentru că are deja experiență în echipa națională și în cupele europene.

Sunt convins că în curând va fi un element cheie al echipei noastre”, a declarat directorul sportiv David Balda.

Ianis Hagi, fost coleg cu Tudor Băluță la Viitorul/Farul Constanța, dar și la loturile României, a salutat transferul lui Băluță la Slask, notând pe contul său de instagram „Polonia, profesorul a sosit!”.

A semnat  Tudor Băluță  s-a transferat  la Slask Wroclaw A semnat  Tudor Băluță  s-a transferat  la Slask Wroclaw
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”