FCSB  Charalambous, interviu în Grecia despre viitorul său: „ Negociez , se ocupă impresarul”
Elias Charalambous/FOTO:IMAGO

FCSB Charalambous, interviu în Grecia despre viitorul său: „Negociez, se ocupă impresarul”

  • Elias Charalambous (43 de ani), antrenorul celor de la FCSB, a acordat un interviu publicației grecești Metrosport, în care a vorbit despre viața sa în România și despre succesul lui Răzvan Lucescu la PAOK.

Tehnicianul campioanei susține că va continua la FCSB și din sezonul viitor, deși încă nu și-a prelungit contractul care se încheie la finalul lunii.

Elias Charalambous anunță: „Voi continua la FCSB” 

„Câștigarea titlului este cel mai important succes din cariera mea. Efortul jucătorilor mei a fost răsplătit după 9 ani fără titlu.

Sunt antrenor de 6 ani, dintre care 3 au fost petrecuți ca secund. Există mulți antrenori de valoare în Grecia și Cipru, dar nu mereu la fel de multe oportunități. 

Am fost incredibil de norocos să ajung la un club precum FCSB. Valoarea fotbaliștilor a făcut diferența, ei sunt cei care luptă minut de minut pe teren.

Sunt în negocieri cu clubul pentru a extinde contractul, dar las impresarul să se ocupe. Cu siguranță voi fi aici și sezonul viitor”, a spus fostul fundaș al naționalei Ciprului.

Charalambous despre Răzvan Lucescu și posibilitatea de a antrena în Grecia

Cipriotul a evoluat trei ani pentru PAOK, între 2005 și 2008, perioadă în care nu a reușit să câștige vreun trofeu. Acesta a declarat că este bucuros pentru victoria alb-negrilor, care au cucerit titlul în acest an sub conducerea lui Răzvan Lucescu: 

Câștigarea campionatului este un succes extraordinar pentru PAOK. Răzvan Lucescu a arătat că este un antrenor foarte bun. El este foarte respectat în România.

Și eu am mult respect pentru munca pe care o depune și pentru profesionalismul lui”.

În ceea ce privește viitorul său, fostul jucător de la Vaslui a spus că este deschis la o revenire în Grecia. El consideră că valoarea campionatului este într-o „continuă creștere”. 

Elias Charalambous a fost numit antrenor la FCSB în martie 2023. El a terminat pe locul secund în ediția 2022-2023, iar în acest sezon echipa sa a dominat campionatul de la un capăt la celălalt. 

4 echipe
a pregătit Elias Charalambous ca principal: AEK Larnaca, Ethnikos Achna, Doxa Katokopias și FCSB
CUM MERGEM LA MONDIALE  GOLAZO.ro simulează cum ar arăta  traseul din preliminariile CM  dacă tragerea la sorți ar fi acum
EURO 2024
03.07
CUM MERGEM LA MONDIALE GOLAZO.ro simulează cum ar arăta traseul din preliminariile CM dacă tragerea la sorți ar fi acum
Citește mai mult
CUM MERGEM LA MONDIALE GOLAZO.ro simulează cum ar arăta traseul din preliminariile CM dacă tragerea la sorți ar fi acum
Audiență record  Câți români s-au uitat la  România - Olanda  + câți bani încasează Pro TV
Nationala
03.07
Audiență record Câți români s-au uitat la România - Olanda + câți bani încasează Pro TV
Citește mai mult
Audiență record  Câți români s-au uitat la România - Olanda + câți bani încasează Pro TV
Ștergeți-vă lacrimile! Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda »  „Zidul galben”  a refuzat să părăsească stadionul
EURO 2024
02.07
Ștergeți-vă lacrimile!Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda » „Zidul galben” a refuzat să părăsească stadionul
Citește mai mult
Ștergeți-vă lacrimile! Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda » „Zidul galben” a refuzat să părăsească stadionul
Program complet sferturi Cum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează  Spania - Germania !
EURO 2024
02.07
Program complet sferturiCum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează Spania - Germania!
Citește mai mult
Program complet sferturi Cum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează Spania - Germania !