Drumul către Liga Bogaților   Charalambous , înaintea turului cu Sparta Praga: „Dacă nu suntem un colectiv, nu putem reuși nimic”
Elias Charalambous / Foto: Sport Pictures

Drumul către Liga Bogaților Charalambous, înaintea turului cu Sparta Praga: „Dacă nu suntem un colectiv, nu putem reuși nimic”

  • Antrenorul celor de la FCSB, Elias Charalambous, speră ca elevii săi să reușească un joc colectiv foarte bun împotriva cehilor de la Sparta Praga, pentru a avea o șansă reală de calificare în turul următor al competiției.
  • Sparta Praga - FCSB are loc marți, 6 august, de la ora 21:00, într-o partidă din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, manșa tur.
  • Meciul Sparta Praga - FCSB e liveTEXT pe GOLAZO.ro. Nu se va vedea la TV, ci doar pe platforma de streaming Voyo.

Elias Charalambous este conștient de faptul că ambele formații se cunosc foarte bine și nu mai există elemente-surpriză în acest moment.

Însă, tehnicianul trage speranța că jucătorii săi se vor mobiliza și vor arătat unitate în teren, pentru a trece cu brio de provocarea dificilă numită Sparta Praga.

MIZĂ IMENSĂ  Dubla cu Sparta Praga are o valoare financiară cât  tot bugetul de salarii  al FCSB-ului pe un an
Citește și
MIZĂ IMENSĂ Dubla cu Sparta Praga are o valoare financiară cât tot bugetul de salarii al FCSB-ului pe un an
Citește mai mult
MIZĂ IMENSĂ Dubla cu Sparta Praga are o valoare financiară cât tot bugetul de salarii al FCSB-ului pe un an

Charalambous: „Nu depinde de un jucător. Suntem o echipă”

Antrenorul cipriot nu consideră că FCSB depinde foarte mult de prezența unui anumit jucător în teren, ci de modul în care va exista comunicare și colaborare în duelurile cu adversarii cehi.

Știm că vom întâlni un adversar foarte dificil, ne gândim doar la acest meci. Este normal ca pe măsură ce avansezi în competiție să dai de adversari mai puternici.

Pentru mine sunt două «reprize», prima va fi mâine. Sper să reușim un rezultat bun, dar cred că soarta calificării se va juca în ambele meciuri, nu doar mâine.

Toți fotbaliștii sunt foarte entuziasmați să joace în astfel de meciuri. Nu poți să spui că unul este mai entuziasmat ca altul. Mereu am spus că nu depindem de un jucător, suntem o echipă. Dacă nu suntem un colectiv, nu putem reuși nimic. Trebuie să jucăm ca o echipă, așa văd eu lucrurile.

Sparta a schimbat câțiva jucători, dar și noi am făcut-o. Tactica și filosofia de joc sunt aceleași. Suntem focusați pe modul în care vom juca noi și cred că adversarii fac același lucru.

Noi am analizat Sparta, ei ne-au analizat pe noi, sunt lucruri normale în fotbal, avem tehnologia necesară. Ne cunoaștem tacticile reciproc”, a declarat Elias Charalambous, înaintea meciului cu Sparta Praga, conform gsp.ro.

„Visăm să ajungem cât mai departe posibil”

Obiectivul celor de la FCSB, declarat chiar de către patronul echipei, Gigi Becali, este calificarea la „masa bogaților”, în faza principală a Ligii Campionilor.

  • FCSB nu a mai jucat în fazele superioare ale Ligii Campionilor din sezonul 2013/2014, când a evoluat în grupe.
  • Din acest sezon, formatul Ligii s-a schimbat. Există o singură ligă, principală, iar echipele vor juca opt partide, într-o singură manșă, cu câte două formații din fiecare urnă valorică (patru toate).

Suntem un club cu o istorie mare în spate și visăm să ajungem cât mai departe posibil. Unicul lucru pe care îl putem face este să luăm fiecare meci în parte, dar în mintea noastră visăm foarte departe.

Îmi place ca jucătorii mei să viseze foarte departe, căci doar așa poți realiza lucruri mărețe. Trebuie să muncim din greu”, a completat Elias Charalambous pentru sursa citată.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”