REPROȘURi   Petrescu  e supărat că îi pleacă jucătorii : „Sper să nu fi sacrificat campionatul degeaba”
Dan Petrescu / Foto: Sport Pictures

REPROȘURi Petrescu e supărat că îi pleacă jucătorii : „Sper să nu fi sacrificat campionatul degeaba”

  • CFR Cluj o întâlnește pe Maccabi Petah Tikva, mâine, de la ora 20:00, acasă, în turul 3 preliminar din Conference League, manșa retur.
  • În tur, la Sofia, scorul a fost 1-0 pentru clujeni.
  • Dan Petrescu a prefațat duelul cu israelienii puțin îngrijorat de agitația din jurul echipei, legată de plecările inevitabile din această perioadă.

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, a recunoscut că are suficiente motive să fie îngrijorat și agitat înaintea returului cu Maccabi.

  • CFR Cluj - Maccabi Petah Tikva va fi transmis în direct pe Prima Sport 1 și Digi Sport 1 și liveTEXT pe GOLAZO.ro

Ei au venit cu gândul să se califice. În tur au avut opt internaționali titulari și cinci pe bancă. Au academia cea mai bună din Israel. Vin să câștige.

În primul rând, adversarul nu va veni în Gruia să facă act de prezență. Formează o echipă puternică, gata oricând să întoarcă rezultatul.

Și noi avem experiență internațională și jucători la echipele naționale. Dar și dacă era 4-0 în tur, tot luam în calcul orice”, a declarat Dan Petrescu, la conferința de presă premergătoare duelului.

Dan Petrescu: „Asta nu-mi convine, sincer”

De asemenea, Dan Petrescu este deranjat și de atitudinea conducerii legată de situația unora dintre jucătorii importanți, care au oferte foarte bune și sunt pe punctul de a părăsi echipa.

„Important e să intrăm concentrați, serioși. Mi-e teamă la unii dintre jucători, se mai scrie și prin ziare că pleacă după meci, se duc în altă parte, și asta nu-mi convine, sincer.

Nu știu cât de concentrați vor fi. Poate deja au semnat sau nici ei nu prea știu pe unde sunt. Tare mi-e frică să nu-i afecteze aceste zvonuri. Mă gândesc la Sava, Muhar, Bîrligea. Sper să nu fi sacrificat campionatul degeaba și să ne calificăm.

Asta e culmea, vrem și obiective, și aia, și aia. Nu era normal să stăm toți până la final să zicem: «Nu pleacă nimeni până nu ajungem în grupe»?. Dacă ieșim, ok, asta e, începem să vindem pe cine trebuie.

Realitatea este alta și sunt îngrijorat. Scopul meu e ca CFR să se califice, antrenorul e responsabil de rezultate, în rest toată lumea vorbește”, a completat Dan Petrescu.

Dan Petrescu: „Vor lipsi Ilie și Postolachi”

„Bursucul” a vorbit și de jucătorii care vor lipsi la acest duel. În același timp, a lăudat forma bună în care se află atacantul Louis Munteanu, autorul unei duble în campionat.

Vor lipsi Ilie, Postolachi și mai sunt ceva probleme care sper să nu se agraveze. În defensivă avem puține soluții.

Louis Munteanu e bine acum, ca moral, sper să continue tot așa. Atacantul de-aia joacă, să dea goluri, a avut execuții extraordinare”, a conchis Dan Petrescu.

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5