Infernal  Ciprian Deac a slăbit  3 kilograme la meciul cu Dinamo + Mihai Stoica, revoltat: „Ăsta nu e fotbal, riscăm viețile jucătorilor!”
Ciprian Deac (sursă: sportpictures.eu)

Infernal Ciprian Deac a slăbit 3 kilogramela meciul cu Dinamo + Mihai Stoica, revoltat: „Ăsta nu e fotbal, riscăm viețile jucătorilor!”

Patru din primele șase meciuri ale etapei care deschide sezonul în Liga 1 s-au jucat în intervalul orar 17:00-20:00. Sepsi-Poli Iași s-a jucat la peste 35 de grade Celsius.

Campioana FCSB și Universitatea Craiova au jucat după ora 21:00. Luni vor avea loc partidele FC Botoșani-Oțelul (18:30) și Petrolul-Gloria Buzău (21:30)

Petrescu style Bîrligea: „A fost o  strategie  ca eu și Mogoș să intrăm pe parcurs”
Citește și
Petrescu styleBîrligea: „A fost o strategie ca eu și Mogoș să intrăm pe parcurs”
Citește mai mult
Petrescu style Bîrligea: „A fost o strategie ca eu și Mogoș să intrăm pe parcurs”

Ciprian Deac: „Am slăbit 3 kilograme”

40 de grade Celsius la nivelul gazonului s-au înregistrat la meciul CFR Cluj-Dinamo. Partida l-a epuizat chiar și pe Ciprian Deac, unul dintre cel mai bine pregătiți fotbaliști din campionatul României.

„Am slăbit 3 kilograme, am început cu 74 de kg și am ajuns la 71. Este foarte cald, pierzi foarte multă apă.Am început meciul foarte slab, probabil și de la căldură, dar asta nu e o scuză. A fost un ritm mult mai scăzut.

Ne așteptam la un meci greu, primul oficial din acest sezon. Se vede că nu este ritm, s-au făcut multe greșeli simple. E bine că am revenit de la 0-2 și mă bucur că această echipă a avut încredere.

E bine că am debutat cu dreptul. Adevărata față a tuturor echipelor se va vedea după 3-4 meciuri”.

Mihai Stoica: „Mai bine jucăm iarna!”

Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, Mihai Stoica, trage și el un semnal de alarmă:

„Trebuie făcut ceva, să fim inteligenți, să nu riscăm viețile oamenilor. Eu nu puteam să respir la meci, în Ghencea. Oamenii ăștia trebuie să alerge. Să se joace iarna. S-a putut juca toată iarna, mai bine se joacă pe terenuri înghețate.

Ăsta nu e fotbal. Hai să venim cu altceva. Să facem niște saune mari și să jucăm în saune. Să jucăm iarna! Joacă acum Anglia? Lasă că au două etape mai puțin, au mai multe cupe și joacă mai multe meciuri.

Nu te ajută cu nimic pauzele de hidratare”, a declarat Mihai Stoica la Prima Sport

  • Sâmbătă, 13 iulie a intrat în vigoare codul roșu de caniculă.
  • ANM a anunțat cinci zile cu temperaturi de peste 41 de grade. Acesta este cel mai lung val de caniculă din istoria României.

TEMPERATURI RECORD ÎN WEEKEND-UL CARE A DESCHIS SEZONUL ÎN LIGA 1

  • DOBROGEA ȘI BĂRĂGAN: 40 grade Celsius
  • MOLDOVA ȘI NORDUL MUNTENIEI: 40 grade Celsius
  • NORDUL TRANSILVANIEI ȘI MARAMUREȘ: 38 grade Celsius
  • OLTENIA: 41 grade Celsius
  • BUCUREȘTI: 41 grade Celsius

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
17:39
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
18:57
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19:00
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
18:26
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5