Dinamo, în piuneze   Șase jucători indisponibili  pentru meciul cu Unirea Slobozia
Dinamo / Foto: Sport Pictures

Dinamo, în piuneze Șase jucători indisponibili pentru meciul cu Unirea Slobozia

  • Probleme de efectiv pentru Dinamo, înaintea meciului de campionat cu Unirea Slobozia: șase jucători sunt indisponibili din cauza accidentărilor
  • Dinamo - Unirea Slobozia se joacă vineri, 13 septembrie, de la ora 21:00, și va fi transmis în direct pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1, dar și în format liveTEXT pe GOLAZO.ro

Vești proaste pentru dinamoviști: internaționalii Antonio Bordușanu (România U20) și Josue Homawoo (Togo) s-au întors de la loturi și au îngroșat rândurile indisponibililor.

DINAMO, ÎN ALERTĂ!   Antonio Bordușanu  s-a accidentat la națională! A părăsit cantonamentul și revine la echipa de club
Citește și
DINAMO, ÎN ALERTĂ! Antonio Bordușanu s-a accidentat la națională! A părăsit cantonamentul și revine la echipa de club
Citește mai mult
DINAMO, ÎN ALERTĂ!  Antonio Bordușanu s-a accidentat la națională! A părăsit cantonamentul și revine la echipa de club

Dinamo, fără șase jucători la meciul cu Slobozia

Administratorul special al celor de la Dinamo, Andrei Nicolescu, a dezvăluit că echipa trebuie să se descurce fără șase jucători la partida de campionat cu Slobozia.

În afara celor doi internaționali, nu vor putea juca nici Hakim Abdallah, Dennis Politic, Petru Neagu și Andrei Florescu, toți cu accidentări recente.

Politic și Neagu ar putea reveni în etapa viitoare. Nu și ceilalți patru, care vor mai lipsi câteva săptămâni.

Nicolescu: „Abdallah va mai lipsi încă 4-5 săptămâni”

Hakim (n.r. - Abdallah) a reluat pregătirea, dar nu poate să facă decât bicicletă deocamdată. Probabil va începe alergările într-o săptămână. Are cel puțin 4 săptămâni de la operația la umăr interzis să facă orice activitate care i-ar putea compromite mișcarea umărului.

Face recuperare pentru reluarea mobilității. Presupun că o lună jumătate de la operație, deci încă 4-5 săptămâni (n.r. - va mai absenta).

Dennis (n.r. - Politic) e mai bine, cred că începând de duminică sau când vom relua antrenamentele va intra în programul echipei.

Petru Neagu e într-o zonă bună, reia și el antrenamentele de duminică cu echipa. Bordușanu face recuperare, dar cred că e complicat. Cred că vor fi 3-4 săptămâni de pauză, deși inițial am zis 1-2.

În cazul lui Homawoo va mai dura cel puțin 10 zile, nu știu exact. Suntem într-o continuă căutare a unei soluții pentru el.

Florescu este imobilizat încă 3 săptămâni, iar ulterior poate relua antrenamentele”, a declarat Andrei Nicolescu, conform gsp.ro.

Echipa probabilă a lui Dinamo, la meciul cu Unirea Slobozia:

  • Golubovic - Sivis, Boateng, Patriche, Opruț - Gnahore, Milanov, Cîrjan - Bani, Soro - Selmani
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”