Dinamo insistă  "Câinii" încearcă să mai transfere  4-5 jucători . Ce poziții sunt vizate?
Dinamo / Foto: Sport Pictures

Dinamo insistă "Câinii" încearcă să mai transfere 4-5 jucători. Ce poziții sunt vizate?

  • La Dinamo mai sunt așteptați cel puțin 4 jucători noi până la finalizarea perioadei de „mercato”, spune administratorul special Andrei Nicolescu.
  • Fanii cer de urgență un nou atacant la echipă.

Dinamo s-a mișcat surprinzător de bine pe piața transferurilor din această vară. A adus câțiva jucători tineri, talentați, cu reale perspective, dar și un fundaș central cu experiență:

  • portarul Alexandru Roșca de la Șelimbăr
  • fundașul central Răzvan Pașcalău de la Lecce Primavera
  • fundașul central Kennedy Boateng (27 de ani) de la Austria Lustenau
  • fundașul stânga Raul Opruț de la Kortrijk
  • mijlocașul central Cătălin Cîrjan de la Arsenal U23, via Rapid
  • atacantul lateral Adrian Caragea de la Sassuolo U19
  • atacantul Raul Rotund de la Universitatea Cluj

Cu toate acestea, campania de „mercato” este departe de a se fi încheiat. „Câini” mai doresc să transfere cel puțin 4 jucători în următoarea perioadă.

Totuși, cantonamentul din Slovenia le-ar putea sugera șefilor că ar fi nevoie chiar de 5 jucători până la închiderea ferestrei de transferuri.

Nicolescu: „Toată lumea îmi sare în cap”

Administratorul special al celor de la Dinamo a vorbit despre pozițiile pe care echipa trebuie să le întărească cât mai curând, pentru a contura un lot competitiv, capabil să stea departe de emoțiile retrogradării, mult prea prezente în stagiunea precedentă.

Noi sperăm să fie nevoie doar de patru, dar și meciurile astea amicale ne spun anumite lucruri. S-ar putea să fie nevoie de cinci. Adică știu ce vrea toată lumea , încă un atacant.

Da, fie un atacant veritabil, fie unul care să fie de fapt un atacant în spatele vârfului. Dar e o analiză la care nu doar eu trag concluziile.

Toată lumea spune că am promis (n.r. un atacant) și toată lumea îmi sare în cap că nu s-a întâmplat, dar știam de la început că trebuia să avem rapid o dublură la Josue Homawoo, o dublură la Cristi Costin și încă un mijlocaș central, un număr 6/8”, a declarat Andrei Nicolescu, la Radio Dinamo.

În returul sezonului trecut, jucătorii ofensivi ai lui Dinamo au fost Abdallah, Politic, Bani, Selmani, Goncalo Gregorio, Ilic și Milanov.

Dinamo - Domzale 4-3  Gol superb Cîrjan și  „triplă”  a lui Abdallah
Citește și
Dinamo - Domzale 4-3 Gol superb Cîrjan și „triplă” a lui Abdallah
Citește mai mult
Dinamo - Domzale 4-3 Gol superb Cîrjan și „triplă” a lui Abdallah
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5