Dinamo vrea performanta cu un buget de criza - Echipa va juca meciurile importante pe "Arena Nationala"

Dinamo vrea performanta cu un buget de criza - Echipa va juca meciurile importante pe "Arena Nationala"

Ionut Negoita a vorbit despre planurile lui Dinamo pentru noul sezon competitional, obiectivul "cainilor" fiind o clasare in primele patru locuri. "In linii mari, s-au rezolvat transferurile, mai avem nevoie de doi jucatori. Vom juca meciurile importante pe Arena Nationala, iar pe celelalte pe Stefan cel Mare", a precizat Negoita.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Suntem intr-o continua organizare sa rezolvam cu jucatorii pe care ii vom aduce. In linii mari s-au rezolvat transferurile, mai avem nevoie de vreo doi jucatori, dar ii vom rezolva in perioada urmatoare. Vom vedea ce vom face cu Rotariu, inca nu e nimic definitiv. In functie de de echipele cu care vom juca, vom disputa partidele atat pe National Arena, cat si pe arena din Stefan cel Mare.

Daca reusim sa ne luptam pentru titlu, nu vom refuza, dar sa nu ne imbatam cu apa rece. Target-ul nostru pentru sezonul viitor este o clasare in primele patru", a declarat Ionut Negoita la sport.ro.

Noul stadion - mai asteapta

"Se lucreaza si la proiectul stadionului, va fi un proces mai de durata, dar eu sunt optimist si cred ca se va rezolva", a completat omul de afaceri.

Dinamo a incheiat ultimul sezon din Liga 1 pe locul 6, formatia din Stefan cel Mare nu va participa in viitoarea editie a cupelor europene.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

L-au blocat în România!   Dedesubturile recursului  depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Jocurile Olimpice
00:13
L-au blocat în România! Dedesubturile recursului depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Citește mai mult
L-au blocat în România!  Dedesubturile recursului depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Champions League  Superduel pe San Siro,  11 goluri  în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
Liga Campionilor
17.09
Champions League Superduel pe San Siro, 11 goluri în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
Citește mai mult
Champions League  Superduel pe San Siro, 11 goluri în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
De la Barcelona la Rapid Echipa de handbal feminin a Rapidului a adus un antrenor de la catalani
Handbal
17.09
De la Barcelona la Rapid Echipa de handbal feminin a Rapidului a adus un antrenor de la catalani
Citește mai mult
De la Barcelona la Rapid Echipa de handbal feminin a Rapidului a adus un antrenor de la catalani
Descindere în forță   Poliția a arestat un ultras chiar la  pauza meciului !
Campionate
17.09
Descindere în forță Poliția a arestat un ultras chiar la pauza meciului!
Citește mai mult
Descindere în forță  Poliția a arestat un ultras chiar la pauza meciului !