Veritabil TGV  Djokovic îl așteaptă pe  Nadal ! L-a spulberat pe Ebden în 54 de minute și e în turul 2 la JO 
Novak Djokovic / Foto: Imago

Veritabil TGV Djokovic îl așteaptă pe Nadal! L-a spulberat pe Ebden în 54 de minute și e în turul 2 la JO

  • Sârbul Novak Djokovic l-a învins fără drept de apel pe australianul Matthew Ebden, sâmbătă, scor 6-0, 6-1, în primul tur de la Jocurile Olimpice de la Paris.
  • Nole a avut nevoie doar de 54 de minute pentru a trece de adversarul său.

Meciul a fost unul fără istoric. Fostul lider ATP a fost mai bun la toate capitolele:

  • ași: 4-1
  • duble greșeli: 0-4
  • puncte câștigate pe primul serviciu: 15/18 vs. 11/26
  • puncte câștigate pe al doilea serviciu: 10/12 vs. 5/17.
  • break-uri: 6-0

Novak Djokovic îl așteaptă pe Rafael Nadal

În turul doi al competiției, Novak Djokovic îl așteaptă pe Rafael Nadal, cel care va juca duminică, 28 iulie, contra ungurului Marton Fucsovics (83 ATP) în manșa inaugurală.

Ar fi înfruntarea cu numărul 60 dintre cei doi coloși. În acest moment, scorul partidelor directe este 30-29 pentru Novak Djokovic.

Ultima dispută dintre aceștia s-a consemnat în sferturile de finală de la Roland Garros 2022, atunci când Nadal s-a impus cu 6-2, 4-6, 6-2, 7-6(4).

Nadal, aur la Beijing. Djokovic, doar bronz

La Jocurile Olimpice, Novak Djokovic are o singură medalie: un bronz în 2008.

De partea cealaltă, Rafael Nadal, are și el o singură medalie la simplu, însă este de aur, tot în 2008. În schimb, Rafa mai are o medalie de aur la dublu, în 2016, alături de Feliciano Lopez.

De altfel, la Beijing 2008, Rafael Nadal l-a învins pe Novak Djokovic în semifinale, scor 6-4, 1-6, 6-4, apoi, în finală, a trecut de Fernando Gonzalez din Chile, scor 6-3, 6-7, 6-3.

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5