99,9% calificată  Specialiștii:  FCSB  nu are cum să fie eliminată de Virtus
FCSB / Foto: Sport Pictures

99,9% calificată Specialiștii: FCSB nu are cum să fie eliminată de Virtus

  • FCSB o întâlnește pe Virtus din San Marino, astăzi, de la ora 22:00, în deplasare, în primul tur preliminar al Ligii Campionilor.
  • Virtus - FCSB va fi transmis în direct pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1, dar și în format liveTEXT pe GOLAZO.ro.
  • Specialiștii sunt de părere că roș-albaștrii nu au cum să rateze calificarea în turul secund al competiției, fiind mare favorită.

FCSB începe o nouă campanie de calificare cu foarte multă încredere și speranță. Are ca obiectiv calificarea în grupa principală a Ligii Campionilor (după noul format), unde rețeta financiară ar fi fabuloasă: de peste 30.000.000 de euro!

Prima adversară, Virtus - campioana din San Marino. O formație de amatori, despre care președintele Consiliului de administrație de la FCSB, Mihai Stoica, a afirmat că nu a găsit nici măcar o informație utilă pe rețelele sociale.

O echipă modestă, dintr-un campionat obscur, împotriva unei formații care vrea să „se așeze” la masa bogaților, alături de Real Madrid, Manchester City, Bayern Munchen ș.a.

Virtus, 0,1% șanse de calificare

Specialiștii de la „Football Rankings” sunt de părere că FCSB are șanse 99,9% să treacă de Virtus în această fază a competiției, fiind și cel mai dezechilibrat duel din primul tur preliminar.

Alte dueluri dezechilibrate din turul 1 preliminar:

  • Penavezys - HJK Helsinki 15% - 85%
  • Hamrun Spartans - Lincols Red Imps 81%-19%
  • UE Santa Coloma - Ballkani 8%-92%
  • Flora Tallinn - Celje 7%-93%
  • Slovan Bratislava - Struga 90%-10%
  • Ludogoreț - Dinamo Batumi 94%-6%

Cel mai echilibrat duel pare a fi cel dintre Ordabasy (Kazahstan) și Petrocub Hîncești (Moldova), cu avantaj minim pentru cea din urmă: 47%-53%.

Turul 2, inevitabil pentru FCSB

Așadar, FCSB are toate șansele de a juca împotriva campioanei din Israel, Maccabi Tel-Aviv, în turul doi preliminar al Ligii Campionilor.

Roș-albaștrii au o șansă uriașă de a se califica în faza următoare: Maccabi are mulți jucători importanți la Jocurile Olimpice, un antrenor nou și un fotbalist răzvrătit care nu dorește să mai rămână.

În plus, dacă se califică, FCSB va prelua coeficientul celor de la Maccabi pentru turul trei și va fi cap de serie. Așadar, o șansă foarte bună chiar și pentru play-off.

FCSB - Maccabi Tel-Aviv ar urma să se dispute pe 23 sau 24 iulie, la București, în timp ce returul va avea loc o săptămână mai târziu, în Ungaria.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”