Ultimele meciuri  Federico Piovaccari vrea să își încheie cariera cu FCSB:  „Mă retrag în Ghencea”  » Vrea să devină agent FIFA

Ultimele meciuri Federico Piovaccari vrea să își încheie cariera cu FCSB: „Mă retrag în Ghencea” » Vrea să devină agent FIFA

  • Federico Piovaccari (39 de ani), noul atacant al lui Virtus, vrea să se retragă la meciul retur cu FCSB.
  • Atacantul italian a fost transferat în această vară de campioana din San Marino.
  • Virtus și FCSB se vor înfrunta marți, de la 22:00, liveTEXT pe GOLAZO.ro și în direct pe Prima Sport 1 și Digi Sport 1. Returul este programat pe 16 iulie, de la 20:30.
Schimbări  Vassaras anunță:  regula  de la EURO 2024 va fi implementată şi în Liga 1 + ce se întâmplă la penalty-uri
Citește și
Schimbări Vassaras anunță: regula de la EURO 2024 va fi implementată şi în Liga 1 + ce se întâmplă la penalty-uri
Citește mai mult
Schimbări Vassaras anunță: regula de la EURO 2024 va fi implementată şi în Liga 1 + ce se întâmplă la penalty-uri

Înaintea primei confruntări din turul I preliminar al Ligii Campionilor cu FCSB, Virtus AC și-a consolidat atacul cu transferul lui Federico Piovaccari.

Federico Piovaccari vrea să se retragă după meciurile cu FCSB

Federico Piovaccari a dezvăluit detaliile din spatele venirii sale la echipa din San Marino.

Vârful italian a acceptat invitația echipei Virtus AC de a se alătura temporar pentru dubla contra FCSB în Liga Campionilor, dar nu plănuieşte să rămână dacă echipa este eliminată.

„Imediat după ce s-a tras la sorți pentru primul tur din Liga Campionilor, Virtus și FCSB... sau Steaua București cum se numea înainte, mi-a scris un prieten de la Virtus: nu vii să ne dai o mână de ajutor?

M-am gândit că ar fi și o emoție puternică să îmi întâlnesc fosta echipă și să joc din nou la București. Așa a venit alegerea de a mă întoarce pe teren”, a declarat Federico Piovaccari, potrivit gsp.ro.

În teorie, contractul e doar pentru meciurile cu FCSB. Planul meu este să mă las de fotbal și să mă dedic în totalitate noii mele meserii de agent FIFA. Vreau să joc ultimul meu meci de fotbal la București. Federico Piovaccari

„Da, e ceva impresionant pentru mine să revin acolo, știu că se joacă pe Ghencea returul, vreau să mă retrag din fotbal pe noul stadion Ghencea”, a mai adăugat fostul vârf de la FCSB.

Piovaccari a evoluat la echipe importante precum Sampdoria, FCSB, Eibar, Sydney Wanderers și Cordoba.

Alături de FCSB a jucat în grupele Ligii Campionilor în sezonul 2013/2014.

Și Andrea Compagno laudă FCSB înaintea duelului cu Virtus

Într-un interviu acordat postului de televiziune San Marino TV, fostul jucător al campioanei, Andrea Compagno, a exprimat aprecierea sa pentru echipa FCSB înaintea meciului lor cu Virtus Acquaviva din Liga Campionilor.

„Este o diferență destul de mare. FCSB este o echipă foarte tehnică și foarte bine pregătită fizic. Patronul echipei a spus că vrea să ajungă în grupele Champions League, este foarte ambițios.

A transferat trei jucători în această vară. În plus, au mai fost patru fotbaliști prezenți la naționala României la EURO 2024 și au ieșit din grupe.

A venit Ștefănescu, care va vrea să demonstreze de ce este în stare. Este destul de tehnic. Toți sunt jucători buni, a declarat Andrea Compagno pentru San Marino TV

  • Dacă va învinge în duelul de marţi, campioana României va juca împotriva campioanei Israelului, Maccabi Tel Aviv.
  • Primul meci va avea loc la București, pe 23 sau 24 iulie, iar returul va avea loc o săptămână mai târziu, în Ungaria.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”