Formula 1: Red Bull și decizia luată în cazul directorului acuzat de comportament inadecvat

Formula 1: Red Bull și decizia luată în cazul directorului acuzat de comportament inadecvat

Directorul general al celor de la Red Bull, Christian Horner, va rămâne în funcție, după ce ancheta internă l-a declarat nevinovat de „comportamentul inadecvat” de care fusese acuzat de către o angajată.

Christian HornerFoto: David Davies / PA Images / Profimedia

>> Începe un nou sezon din Formula 1 - Programul Marelui Premiu din Bahrain

Christian Horner rămâne director general al Red Bull

Compania austriacă producătoare de băuturi energizante care deţine echipa de F1 a emis un comunicat după o anchetă independentă, înaintea cursei de deschidere a sezonului, din weekend, din Bahrain.

„Red Bull poate confirma că plângerea a fost respinsă”, a precizat un purtător de cuvânt al Red Bull. „Red Bull este încrezătoare că ancheta a fost corectă, riguroasă şi imparţială”.

Horner, care este căsătorit cu fosta componentă a Spice Girls Geri Halliwell, negase acuzaţiile şi a continuat să conducă echipa în timpul investigaţiei.

Conducătorul în vârstă de 50 de ani urma să ajungă miercuri în Bahrain, iar rezultatul investigaţiei privind conduita necorespunzătoare a înlăturat un nor care plana asupra unei echipe care a câştigat toate cursele de anul trecut, cu excepţia uneia.

„Raportul investigaţiei este confidenţial şi conţine informaţii private ale părţilor şi ale terţilor care au participat la investigaţie şi, prin urmare, nu vom face alte comentarii din respect pentru toţi cei implicaţi”, a precizat Red Bull, conform News.ro.

„Red Bull va continua să se străduiască să îndeplinească cele mai înalte standarde la locul de muncă”, se menţionează în comunicat.

În comunicat se precizează că reclamanta are dreptul de a face apel.

>> Scandal la RedBull, înaintea noului sezon de Formula 1 – Directorul general, în mijlocul unei anchete interne

>> Formula 1: Șeful Red Bull reacționează după ce a fost acuzat de „comportament inadecvat" faţă de o angajată

>> Suma pe care ar fi plătit-o șeful Red Bull pentru a evita scandalul momentului din Formula 1

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5