Încredere   Gakpo , optimist înainte de Olanda - Anglia: „Au jucători buni, dar ne gândim la finală!”
Cody Gakpo, la Euro 2024 / Foto: Sport Pictures

Încredere Gakpo, optimist înainte de Olanda - Anglia: „Au jucători buni, dar ne gândim la finală!”

  • Cody Gakpo (25 de ani), atacantul Olandei, a vorbit despre semifinala cu Anglia de la Euro 2024.
  • Cele două formații se vor duela, miercuri, 10 iulie, de la ora 22:00, la Dortmund, liveTEXT pe GOLAZO.ro și în direct pe Pro TV.
  • În cealaltă semifinală se vor înfrunta Spania și Franța.

Cody Gakpo s-a dovedit a fi din nou unul dintre cei mai valoroși jucători de atac din naționala Olandei, exact cum s-a întâmplat în urmă cu doi ani, la Campionatul Mondial din Qatar.

Starul celor de la Liverpool a marcat trei goluri până acum, contra Poloniei, Austriei și României. Plus o pasă de gol contra României și o contribuție decisivă la golul doi marcat împotriva Turciei, în „sferturi”.

Cody Gakpo, optimist înainte de Olanda - Anglia

Cody se află într-o formă foarte bună, astfel că nu este deloc îngrijorat de confruntarea cu Anglia lui Jude Bellingham.

Gakpo a vorbit numai la superlativ despre vedeta de la Real Madrid, însă este sigur că ai săi colegi vor găsi soluții pentru a-l anihila.

„Bellingham a avut un sezon foarte bun. Este un jucător de clasă mondială. În celălalt meci (cu Slovacia, în optimi, n. red.), a înscris un gol fantastic.

Este un jucător cu care trebuie să fim atenţi, dar sunt mai mulţi. Au o echipă foarte bună, cu mulţi jucători buni, dar şi noi avem. Deci, va fi un meci bun..”, a declarat Cody Gakpo, la conferința de presă premergătoare jocului.

„Acum ne concentrăm pe meciul cu Anglia”

Olandezii nu se gândesc la finală momentan, deoarece vor să ia lucrurile pas cu pas, meci cu meci.

  • Pentru Olanda ar fi a doua oară în istorie când s-ar califica în finala unui turneu final de Euro, după succesul de la Euro 1988.
  • Și pentru Anglia ar fi tot a doua finală din istorie, după eșecul din ediția trecută, la Euro 2020.

„Da, au o echipă foarte bună, este greu să joci împotriva lor. Au jucători foarte buni, dar ne gândim la finală.

Ne gândim la Anglia acum, care are la rândul ei jucători foarte buni şi ne concentrăm pe acest meci”, a completat Gakpo.

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
17:39
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
18:57
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19:00
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea