Întăriri   Gică Hagi  e gata să transfere doi jucători care să-l ducă în play-off! Se antrenează deja la Ovidiu
Gică Hagi / Foto: Sport Pictures

Întăriri Gică Hagi e gata să transfere doi jucători care să-l ducă în play-off! Se antrenează deja la Ovidiu

  • Gică Hagi pregătește noi transferuri la Farul, dezamăgit de rezultatele slabe din acest start de sezon: doar 4 puncte în primele 5 runde.

Farul Constanța i-a transferat în această vară pe Gabriel Iancu, Andrei Ciobanu, Mihai Bălașa și Denis Alibec, toți jucători alături de care Gică Hagi a mai lucrat în trecut la Viitorul și Farul.

Totuși, startul de sezon este mult mai slab decât ar fi preconizat poate cei mai pesimiști suporteri ai constănțenilor.

Gică Hagi mai pregătește două transferuri la Farul

Perioada de mercato nu s-a încheiat, iar Gică Hagi este gata să mai facă transferuri.

Primul pe listă este mijlocașul Alexi Pitu (22 de ani) care, conform gsp.ro, se pregătește alături de jucătorii Farului.

Pitu a rămas liber de contract după ce Bordeaux a dat faliment. Mijlocașul s-ar întoarce la Farul, însă vrea să mai aștepte alte oferte din străinătate, mai avantajoasă din punct de vedere financiar.

  • Alexi Pitu este un produs al Academiei „Gheorghe Hagi”. A fost vândut la Bordeaux, în ianuarie 2023, în schimbul a 2.000.000 de euro.

Și Țîru ezită

De asemenea, un alt jucător șlefuit la Constanța, fundașul central Bogdan Țîru (30 de ani) se antrenează la Ovidiu.

Acesta a rămas liber de contract după ce s-a despărțit de polonezii de la Warta Poznan. Și Țîru și-ar dori foarte mult să-și continue cariera în străinătate, însă, dacă nu se va ivi nimic interesat, nu ar refuza să joace pentru Farul.

Bogdan Țîru a evoluat pentru Viitorul Constanța până în februarie 2020, când Gică Hagi l-a vândut în Polonia, la Jagiellonia, în schimbul a 600.000 de euro.

200.000 €
este cota de piață a lui Bogdan Țîru, conform transfermarkt.de
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”