FCSB caută jucători Patronul îi  „înțeapă”  pe MM Stoica, Charalambous și Pintilii: „Am și eu angajați, dar nu-mi prezintă nimic”
Viktor Olatunji / Foto: Sport Pictures

FCSB caută jucătoriPatronul îi „înțeapă” pe MM Stoica, Charalambous și Pintilii: „Am și eu angajați, dar nu-mi prezintă nimic”

  • Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (65 de ani), nu a renunțat la ideea achiziționării unui atacant.
  • Omul de afaceri i-a „înțepat” indirect pe Mihai Stoica, președintele consiliului de administrație al campioanei, dar și pe antrenorii Elias Charalambous și Mihai Pintilii, susținând că nu i-au prezentat soluții pentru transferuri.

FCSB a fost eliminată de Sparta Praga în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, după 1-1 în Cehia și 2-3 la București, și va lupta contra austriecilor de la LASK Linz pentru un loc în faza superioară din Europa League.

Totuși, Gigi Becali nu este mulțumit de cum arată atacul în acest moment, acolo unde are un singur vârf veritabil - pe Daniel Popa, plus alte variante improvizate, precum David Miculescu și Alexandru Băluță, care sunt mijlocași de bandă.

Gigi Becali vrea să mai transfere un atacant la FCSB

Patronul campioanei l-a convins pe Florin Tănase să semneze, însă jucătorul a făcut-o mult prea târziu și nu și-a putut ajuta echipa în duelurile cu Virtus, Maccabi Tel-Aviv sau Sparta Praga.

Transferul lui Tănase nu este considerat suficient de Gigi Becali, care vrea în continuare un vârf de careu.

Nu a fost impresionat de nigerianul Victor Olatunji de la Sparta Praga, atacantul de 1,91m înălțime, care a marcat golul cehilor în partida tur. În schimb, și-ar dori un vârf puternic, de profilul lui Denis Alibec.

Gigi Becali, mesaj pentru staff

Gigi Becali a dezvăluit și una dintre nemulțumirile sale, acuzându-și staff-ul că nu i-a propus niciun atacant în această perioadă. O „săgeată” către MM Stoica, Elias Charalambous și Mihai Pintilii.

Am și eu angajați la club, dar dacă nimeni nu îmi prezintă niciun jucător, ce să fac? Încerc și eu, îmi mai trimit impresarii câte unul, le dau și eu mai departe. Nu vreau un atacant ca Olatunji. Mi-a plăcut ca forță, dar nu e ce vreau eu. Eu nu vreau Olatunji, eu vreau unul ca Alibec.

Vreau unul combinativ, nu unul ca Olatunji. Olatunji s-a bătut și gata, a dat vreun gol? (n.r. - a marcat în tur) Ce a hărțuit, dacă nu făcea ăla 11 metri îl mai vedeam pe Olatunji? Să vedem cum stăm, să vedem dacă Ștefănescu își revine până la iarnă, dacă nu mai luăm ceva acolo”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
17:39
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
18:57
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19:00
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
18:26
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5