„În liga a doua?!” Horațiu Moldovan,  criticat  pentru plecarea de la Atletico: „Nu te duci acolo! Nici nu apără”
Horațiu Moldovan (sursă foto: imago)

„În liga a doua?!”Horațiu Moldovan, criticat pentru plecarea de la Atletico: „Nu te duci acolo! Nici nu apără”

Horațiu Moldovan a fost împrumutat de Atletico Madrid pentru un sezon la Sassuolo, echipă care a retrogradat în Serie B. Gruparea italiană are opțiunea unui transfer definitiv din 2025.

Efectul Bîrligea FCSB, forțată să mărească  salariile  » Primii 3 jucători care profită
Citește și
Efectul BîrligeaFCSB, forțată să mărească salariile » Primii 3 jucători care profită
Citește mai mult
Efectul Bîrligea FCSB, forțată să mărească salariile » Primii 3 jucători care profită

Raul Rusescu nu înțelege decizia lui Horațiu Moldovan: „Pleci de la Atletico Madrid în Serie B?!”

Raul Rusescu nu înțelege de ce Horațiu Moldovan a acceptat un transfer în liga a doua.

Portarul român a fost criticat în mai multe rânduri atât de fani, cât și de oamenii de fotbal din România pentru decizia de a părăsi Rapidul pentru Atletico Madrid, unde l-a avut concurent pe post pe Jan Oblak, portar cotat la 28 milioane euro.

„Pot să înțeleg decizia lui Moldovan de a refuza naționala, dar nu înseamnă că trebuie să fiu de acord cu el. În primul rând, n-am înțeles transferul lui în liga a doua. De la Atletico Madrid în liga a doua?! 

Se pare că nu apără nici la Sassuolo. OK, te transferi la Atletico.N-ai jucat la Atletico dintr-un motiv evident, nu poți apăra în fața Oblak. Dar de la Atletico să te duci la Sassuolo, în liga a doua?!

Nu știu, te duci și tu în prima ligă, împrumut. Serie B e și un campionat greu, nu știi dacă promovezi. E o diferență mult prea mare între echipe, între nivelul de joc.

Te duci în Spania împrumut, în Italia, Olanda, Belgia, undeva în prima ligă, nu în liga a doua!”, a declarat Raul Rusescu, conform gsp.ro.

  • În 2014, Sevilla l-a împrumutat pe Raul Rusescu la Braga și apoi la FCSB. Ulterior, fotbalistul a semnat cu echipa turcă Osmanlispor.

Horațiu Moldovan, dornic să apere

Horațiu Moldovan nu a prins niciun minut într-un meci oficial pentru Atletico Madrid, iar în această vară a fost împrumutat la Sassuolo, unde speră să prindă minute de joc.

Horațiu Moldovan a fost rezerva titularului Giacomo Satalino (25 ani) la meciurile Bari-Sassuolo (1-1) și Sassuolo-Cremonese (1-4)

Din cauza lipsei de meciuri de la Atletico Madrid, Moldovan a fost rezervă la partidele tricolorilor de la Campionatul European din Germania.

Sassuolo, care s-a întors în Serie B după 11 ani, îl va transfera definitiv pe Horațiu Moldovan doar dacă achită la finalul sezonului 1,5 milioane euro.

800.000 euro
a plătit Atletico Madrid pentru transferul lui Horațiu Moldovan de la Rapid

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”