Pedepsit de șefi  Răsturnare de situație în cazul lui  Ianis Hagi : „Nu eu l-am trimis la echipa a doua”
Philippe Clement / Foto: Imago

Pedepsit de șefi Răsturnare de situație în cazul lui Ianis Hagi: „Nu eu l-am trimis la echipa a doua”

  • Antrenorul scoțienilor de la Rangers, Philippe Clement, a declarat că nu el a decis ca internaționalul român Ianis Hagi (25 de ani) să fie trimis la echipa secundă a clubului.
  • Așadar, exilul fotbalistului român pare mai degrabă o pedeapsă aplicată de către conducerea clubului, decât o decizie tehnico-tactică a antrenorului Philippe Clement.

Ianis Hagi s-a întors la Glasgow în această vară, după ce i-a expirat împrumutul la Deportivo Alaves, iar suporterii erau dornici să-l vadă din nou pe Ibrox.

Însă, total surprinzător până în acest moment, jucătorul român a fost trimis să se antreneze cu echipa secundă a clubului

Ianis Hagi, pedepsit de șefi?

Începutul de sezon nu a fost deloc unul ușor pentru Rangers și antrenorul său, Philippe Clement.

Rangers a remizat în campionat cu Hearts, în deplasare, scor 0-0, și a învins-o greu, acasă, pe Motherwell, scor 2-1.

De asemenea, a fost eliminată de Dinamo Kiev în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, scor 1-3 la general.

La scurt timp, suporterii au început să-și arate dezamăgirea și îngrijorarea cu privire la soarta echipei.

„A fost o discuție clară cu Hagi”

Presat de reproșuri și rezultate neconvingătoare, Philippe Clement a recunoscut că nu el a decis ca Ianis Hagi să fie trimis la echipa secundă.

Chiar dacă nu a dorit să dezvolte subiectul, antrenorul belgian a lăsat de înțeles că decizia „exilului” lui Ianis Hagi le aparține șefilor săi.

V-am mai spus. A fost o discuție clară cu Hagi despre acest lucru înaintea cantonamentului de vară. Todd Cantwell ne-a spus că nu vrea să mai rămână în Scoția și că vrea să plece.

Deciziile sunt luate pentru mine. Vom vedea dacă vom reuși transferuri care vor fi bune atât pentru ei, cât și pentru club. Până acum, nu a fost cazul.

Nu voi intra în detalii. Pot doar să spun că nu e decizia mea (n.r. să fie trimis la echipa a doua). Vă rog, vreau să vorbim despre jucătorii care sunt implicați acum la Rangers”, a declarat Philippe Clement, conform rangersview.co.uk.

Motivul supărării conducerii lui Rangers ar putea fi declarația lui Ianis Hagi, din martie 2024.

Atunci, fotbalistul român se afla la Deportivo Alaves sub formă de împrumut și a declarat că și-ar dori să rămână în Spania pentru mult timp din acel moment, deoarece acesta a fost visul său dintotdeauna.

Ianis Hagi, dorit în Liga 1

În acest moment, trei echipe din Liga 1 și-au exprimat interesul pentru Ianis Hagi, însă șansele de transfer sunt foarte mici.

Rapid a recunoscut prima că l-ar dori pe fiul „Regelui”. La scurt timp, antrenorul celor de la Universitatea Craiova și patronul celor de la FCSB au recunoscut că și ei ar dori un jucător precum Ianis Hagi.

De asemenea, nu poate exclusă din ecuație nici Farul, unde Ianis ar putea fi antrenat din nou de tatăl său.

Rămâne de văzut ce decizie va lua mijlocașul în această ultimă săptămână de „mercato”.

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”