Mustrat   Marius Șumudică e criticat de  Ionuț Lupescu  pentru atacurile la Neil Lennon: „Ar face bine să fie mai profesionist”
Ionut Lupescu. Foto: Sportpictures

Mustrat Marius Șumudică e criticat de Ionuț Lupescu pentru atacurile la Neil Lennon: „Ar face bine să fie mai profesionist”

  • Marius Șumudică (53 de ani), numit azi antrenor al Rapidului, a fost criticat de Ionuț Lupescu (55 de ani) după ce a atacat public strategia fostului antrenor Neil Lennon (53 de ani).
  • Ionuț Lupescu a subliniat că atitudinea lui Șumudică nu este etică și poate dăuna pe termen lung imaginii antrenorului.
A început cu un derapaj  Șumudică a dat tonul  scandărilor obscene , alături de fani: imagini de la ședința de pregătire a Rapidului
Citește și
A început cu un derapaj Șumudică a dat tonul scandărilor obscene, alături de fani: imagini de la ședința de pregătire a Rapidului
Citește mai mult
A început cu un derapaj Șumudică a dat tonul scandărilor obscene , alături de fani: imagini de la ședința de pregătire a Rapidului

Marius Șumudică, actualul antrenor al Rapidului, a stârnit controverse recent, după ce l-a criticat public pe Neil Lennon, fostul antrenor al giuleștenilor.

În urma comentariilor făcute, fostul căpitan al echipei Dinamo, Ionuț Lupescu, a răspuns cu o reacție fermă.

„Una e să fii analist, alta e să fii la altă echipă în străinătate și tot să faci comentarii despre alți antrenori. De-a lungul timpului, Șumudică a făcut multe comentarii.

Nu cred că este etic și prietenesc pentru ceilalți antrenori să vorbești de o echipă atunci când cineva antrenează”, a spus fostul internațional, potrivit prosport.ro.

Va reuși Marius Șumudică să ia titlul cu Rapid?

Da, chiar din acest sezon %
Da, dar în ediția următoare %
Nu, nu va reuși %

Ionuț Lupescu: „Mai mult are de pierdut decât de câștigat”

Fostul jucător al lui Dinamo susține că Șumudică ar putea avea de suferit din cauza acestui stil de comunicare.

Dacă te-ai uitat la toți marii antrenori, chiar și atunci când nu au avut echipă, niciodată nu au făcut un comentariu asupra celui care antrenează o echipă unde crede el că ar putea să antreneze. Eu cred că mai mult are de pierdut decât de câștigat din aceste lucruri. Ionuț Lupescu, potrivit prosport.ro

De la venirea lui Neil Lennon la Rapid, Marius Șumudică a fost unul dintre contestatarii tehnicianului. Iată câteva declarații:

  • „Eu îi dau un sfat despre ce înseamnă Rapid, ce înseamnă spiritul Rapidului. Nu a câștigat nimeni niciodată cu suporterii în Giulești”
  • „Rapidul este într-o perioadă de tranziție, de căutări, un nou antrenor, un nou sistem, încă neînțeles din punctul meu de vedere de către jucători”
  • „Rapid a părut o echipă fără busolă în momentul de față”
  • „Nu înțeleg această utilizare a lui Blazek, nici nu se compară cu Săpunaru”

Lupescu crede că Șumudică „ar face bine să fie mai profesionist”

Fostul internațional a subliniat că astfel de atitudini pot avea efecte negative asupra reputației unui antrenor pe termen lung, mai ales în contextul în care Șumudică are o istorie de schimbări frecvente de echipe.

„Probabil că lumea se uită și la palmaresul fiecărui antrenor. Am înțeles că Șumudică antrenează de 15-20 de ani și a avut deja 20 și ceva de echipe, adică mai puțin de un an la o echipă. Asta nu e în favoarea lui.

Eu știu de unde vine, din cartiere. Pe termen lung nu o să-i facă bine discursurile astea. Eu îl știu, ăsta e felul lui, ar face bine să fie puțin mai profesionist, spre avantajul lui”, a încheiat fostul internațional, conform sursei citate.

„Nu este omor”   Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui  Mario Iorgulescu  la 13 ani de închisoare
Diverse
09:50
„Nu este omor” Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui Mario Iorgulescu la 13 ani de închisoare
Citește mai mult
„Nu este omor”  Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui Mario Iorgulescu la 13 ani de închisoare
Rațiu, fulgerul lui Rayo  AS despre internaționalul român: „E o  piesă-cheie , pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
Stranieri
10:08
Rațiu, fulgerul lui Rayo AS despre internaționalul român: „E o piesă-cheie, pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
Citește mai mult
Rațiu, fulgerul lui Rayo  AS despre internaționalul român: „E o piesă-cheie , pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
David Raya, eroul serii   Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din  Liga Campionilor : „Incredibil”
Liga Campionilor
09:36
David Raya, eroul serii Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din Liga Campionilor: „Incredibil”
Citește mai mult
David Raya, eroul serii   Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din  Liga Campionilor : „Incredibil”
CHAMPIONS LEAGUE  S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid  „roșu”  din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă
Liga Campionilor
19.09
CHAMPIONS LEAGUE S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid „roșu” din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă
Citește mai mult
CHAMPIONS LEAGUE  S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid  „roșu” din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă