„Kovesi! Kovesi!”   Prezență-surpriză  la Koln printre suporterii români de la România - Belgia

„Kovesi! Kovesi!” Prezență-surpriză la Koln printre suporterii români de la România - Belgia

  • Oamenii care au călătorit înainte de meciul de sâmbătă România - Belgia de la Koln cu tramvaiul numărul 1 au remarcat-o pe Laura Kovesi printre călători. 

de Otilia Ciobanu

Nu e clar dacă Laura Kovesi a intrat pe stadion sau a rămas în zonele unde s-au grupat suporterii care nu au reușit să prindă bilete.

Dar imediat după ce a fost reperată de români, ei au alternat scandările "România, România!" cu momentele în care îi scandau numele fostului procuror-șef al DNA din perioada 2013-2018.

România - Belgia 0-2 Am pierdut clar, dar   rămânem lideri. Miercuri,  meci decisiv  cu Slovacia
Citește și
România - Belgia 0-2Am pierdut clar, dar rămânem lideri. Miercuri, meci decisiv cu Slovacia
Citește mai mult
România - Belgia 0-2 Am pierdut clar, dar rămânem lideri. Miercuri, meci decisiv cu Slovacia

„Am început să strigăm, tot tramvaiul, «Kovesi! Kovesi!» între suporterii români”, a povestit pentru GOLAZO.ro unul dintre suporteri, care a trimis și imaginile.

Redacția a încercat să verifice la Luxemburg dacă programul șefei Parchetului European prevedea această deplasare la meci, dar nu am putut obține decât confirmarea că ea este cea care apare în imagini.  

alt-text alt-text
Aici, stând de vorbă cu suporterii români
alt-text alt-text

Kovesi a luat tramvaiul de la stadion și a coborât la Heumarkt, una dintre piețele cunoscute ale orașului, unde era organizată întâlnirea suporterilor pentru a viziona meciul pe ecrane. Procurorul-șef al Parchetului European s-a întreținut cu câțiva apropiați, dar și cu suporterii, au spus martorii oculari. 

Cererea de bilete a fost imensă la România - Belgia. Aproximativ 25.000 de români reușind să intre pe stadionul cu o capacitate de 50.000 de locuri, dar la care, din motive de siguranță, s-au vândut doar 47.000 de tichete. 

Bilete la România - Olanda  Fanii români au rezervate  7.000 de bilete : cum se pot achiziționa
Nationala
27.06
Bilete la România - Olanda Fanii români au rezervate 7.000 de bilete: cum se pot achiziționa
Citește mai mult
Bilete la România - Olanda Fanii români au rezervate 7.000 de bilete : cum se pot achiziționa
SE AMÂNĂ LIGA 1? GOLAZO.ro a întrebat LPF dacă startul campionatului va fi  decalat  în cazul în care România va merge în sferturi
Liga 1
27.06
SE AMÂNĂ LIGA 1?GOLAZO.ro a întrebat LPF dacă startul campionatului va fi decalat în cazul în care România va merge în sferturi
Citește mai mult
SE AMÂNĂ LIGA 1? GOLAZO.ro a întrebat LPF dacă startul campionatului va fi decalat în cazul în care România va merge în sferturi
„arogant!” Kovacs a bătut recordul:  20 de cartonaşe!  Contestat dur de cehi + le-a suspendat vedeta turcilor
EURO 2024
27.06
„arogant!”Kovacs a bătut recordul: 20 de cartonaşe! Contestat dur de cehi + le-a suspendat vedeta turcilor
Citește mai mult
„arogant!” Kovacs a bătut recordul:  20 de cartonaşe! Contestat dur de cehi + le-a suspendat vedeta turcilor
OLANDA CRITICATĂ  Jucătorii lui Koeman sunt  desființați  acasă înaintea duelului cu România:  ”Fie nu înțeleg, fie nu pot, fie nu vor!”
EURO 2024
27.06
OLANDA CRITICATĂ Jucătorii lui Koeman sunt desființați acasă înaintea duelului cu România: ”Fie nu înțeleg, fie nu pot, fie nu vor!”
Citește mai mult
OLANDA CRITICATĂ Jucătorii lui Koeman sunt desființați  acasă înaintea duelului cu România:  ”Fie nu înțeleg, fie nu pot, fie nu vor!”