Criticat „ Bellingham  începe să se creadă un superstar. Nu-mi place această atitudine”
Jude Bellingham. Foto: Imago

CriticatBellingham începe să se creadă un superstar. Nu-mi place această atitudine”

  • Spania - Anglia. Mijlocașul englez Jude Bellingham (21 de ani) a fost criticat de fostul internațional german Markus Babbel (51 de ani).
  • Meciul e programat de la ora 22:00, liveTEXT pe GOLAZO.ro și în direct pe Pro TV.

Înaintea finalei EURO 2024 dintre Spania și Anglia, mijlocașul englez Jude Bellingham a fost criticat de fostul fotbalist german Markus Babbel.

Babbel a evidențiat faptul că Bellingham nu a impresionat la EURO 2024 așa cum se așteptau mulți. Neamțul a vorbit și despre atitudinea tânărului fotbalist.

Am senzația că acum începe să creadă că este un superstar și nu-mi place această atitudine. Nu o vezi la jucători precum Bukayo Saka sau Jamal Musiala. Pe Bellingham, dacă îl atingi puțin, mereu se aruncă, mereu cade. Limbajul corpului îl trădează în timpul meciului, atunci când lucrurile nu merg bine pentru el. Markus Babbel

Pentru Babbel, Bellingham „nu e același jucător de la Real Madrid când joacă pentru Anglia”

Fostul internațional german a continuat criticile, spunând că Bellingham pare să aibă o atitudine de superioritate față de colegii săi.

„Jude Bellingham are acum 21 de ani și toată lumea îl respectă pentru că este un lider înnăscut, dar sunt îngrijorat că el crede că jucătorii din jurul lui nu sunt suficient de buni. Ar trebui să-și arate calitățile de lider pe teren și să facă tot posibilul pentru a câștiga meciul, dar și să recunoască faptul că toți membrii echipei sunt importanți”, a declarat Markus Babbel, potrivit Mundo Deportivo.

Jude Bellingham, proaspăt câștigător al trofeului UEFA Champions League cu echipa sa, Real Madrid, își dorește acum să aducă succesul și la nivel internațional, visând să conduca echipa națională a Angliei către trofeul Campionatului European.

Cu toate acestea, Babbel a subliniat că mijlocașul nu a reușit să reproducă forma foarte bună de la Real Madrid și în tricoul echipei naționale a Angliei.

Nu e același jucător de la Real Madrid atunci când joacă în tricoul Angliei. Sunt multe lucruri care-i trec prin cap, poate fi dificil pentru el să se motiveze pentru jocuri împotriva unor echipe mai mici, precum Serbia și Slovacia. Markus Babbel

Spania-Anglia. Bellingham, în atenția UEFA

Jude Bellingham a făcut un gest obscen după ce a marcat în meciul cu Slovacia.

UEFA a considerat gestul nesportiv, l-a amendat cu 30.000 de euro și i-a dat o suspendare de o etapă, dar nu imediată.

Bellingham a susținut că gestul nu a fost îndreptat către adversari, iar slovacii nu au depus plângere.

Bellingham a putut juca în sferturile de finală cu Elveția. Dacă va mai face o greșeală în următorul an, suspendarea va fi activată.

Cine este Markus Babbel

Markus Babbel are 51 de ani, este născut în Germania de Vest, a avut o carieră impresionantă ca fundaș central și fundaș dreapta.

  • A jucat pentru echipe de prestigiu precum Bayern München, Hamburger SV, Liverpool, Blackburn Rovers și VfB Stuttgart.
  • La nivel internațional, a fost selecționat de 51 de ori pentru echipa națională a Germaniei, marcând un gol și contribuind la câștigarea UEFA Euro 1996.
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”