„Cânta cu Rapidul”   MM Stoica  a explicat de ce nu l-a dorit pe Louis Munteanu la FCSB
Louis Munteanu / Foto: Sport Pictures

„Cânta cu Rapidul” MM Stoica a explicat de ce nu l-a dorit pe Louis Munteanu la FCSB

  • Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, Mihai Stoica, a dezvăluit de ce nu a insistat prea mult pentru transferul lui Louis Munteanu.
  • Între timp, atacantul a ajuns la rivala CFR Cluj, în schimbul a 2.300.000 de euro.

Mihai Stoica a dezvăluit că a renunțat devreme la posibilitate achiziționării lui Louis Munteanu, chiar dacă patronul FCSB, Gigi Becali, a continuat să spere.

Din informațiile colectate de către conducătorul de roș-albaștrilor reieșea clar faptul că fotbalistul nu-și dorește să vină la FCSB.

La fel ca Dawa FCSB s-a adresat UEFA legat de  suspendarea lui Crețu : încă o răsturnare de situație
Citește și
La fel ca DawaFCSB s-a adresat UEFA legat de suspendarea lui Crețu: încă o răsturnare de situație
Citește mai mult
La fel ca Dawa FCSB s-a adresat UEFA legat de suspendarea lui Crețu : încă o răsturnare de situație

MM Stoica era conștient de preferințele jucătorului

În plus, Stoica spune că a privit și câteva imagini cu fotbalistul care, alături de alți doi colegi, prolifera injurii la adresa suporterilor steliști.

MM Stoica a încercat să-l convingă pe Gigi Becali că echipa nu mai are nevoie de atacant, deoarece pe acea poziție poate să evolueze la fel de bine David Miculescu.

Omul a spus clar că nu vine! Toate datele pentru mine au arătat că nu erau jucătorul pe care îl căutam.

Nu l-ați văzut cântând cu Rapidul? Suporterii sunt sensibili. Dar nu am cum să vorbesc despre jucătorii altora niciodată.

Calitățile fotbalistice sunt evidente și nimeni nu i le contestă”, a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

  • Munteanu a fost filmat la finalul sezonului trecut, cântând alături de Borza și Aioani, fotbaliştii Rapidului și foștii săi colegi de la Farul, la botezul copilului portarului.
  • „Că Rapid are valoare d-aia mare / Și știu că nu vă convine / Că Rapid este la înălțime”, a cântat vârful de 21 de ani, într-un videoclip publicat de Orange Sport:
@orangesportromania Louis Munteanu s-a dezlantuit pe versurile cu Rapid 👀 #louismunteanu #rapidbucuresti #fcsb ♬ son original - Orange Sport
1.800.000 €
este cota de piață a lui Louis Munteanu, conform transfermarkt.de

Munteanu, deranjat de întrebările legate de FCSB

Louis Munteanu a marcat o „dublă” pentru CFR Cluj, împotriva celor de la Unirea Slobozia, în etapa precedentă de Liga 1.

După meci, a fost întrebat de FCSB, însă răspunsul său a fost unul foarte clar, din puține cuvinte.

Nu mă interesează FCSB-ul. Nu pot să merg acolo. Așa cum am mai spus, nu vreau să merg acolo; asta a fost”, a declarat Louis Munteanu, după meci.

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
17:39
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
18:57
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19:00
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
18:26
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5