Reacție acidă Mihai Stoica, după penalty-ul primit de FCSB în victoria cu Farul: „Atunci a fost clar, acum e  controversat ” +7 foto
Mihai Stoica. Foto: Sport Pictures

Reacție acidăMihai Stoica, după penalty-ul primit de FCSB în victoria cu Farul: „Atunci a fost clar, acum e controversat

  • Mihai Stoica (59 de ani), președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, i-a criticat pe cei care au contestat penalty-ul acordat de brigada lui Istvan Kovacs în meciul cu Farul Constanța, scor 3-2, în etapa a cincea din Liga 1.

În minutul 90, Adrian Șut a fost călcat în careu de Carlo Casap. Istvan Kovacs a lăsat jocul să continue, dar, la intervenția VAR, a mers la marginea terenului să revadă faza și a acordat lovitură de pedeapsă.

Verdictul expertului Ion Crăciunescu a analizat  penalty-ul controversat  primit de FCSB: „Se vede clar, despre ce vorbim?”
Citește și
Verdictul expertuluiIon Crăciunescu a analizat penalty-ul controversat primit de FCSB: „Se vede clar, despre ce vorbim?”
Citește mai mult
Verdictul expertului Ion Crăciunescu a analizat penalty-ul controversat primit de FCSB: „Se vede clar, despre ce vorbim?”

Mihai Stoica, după penalty-ul primit de FCSB în meciul cu Farul: „Atunci a fost clar, acum e controversat”

Stoica spune că faza din meciul de vineri seara este asemănătoare cu cea pentru care Universitatea Cluj a primit o lovitură de la 11 metri în duelul cu FCSB din prima etapă a Ligii 1.

Edjouma l-a călcat atunci pe Abel Bettaieb, Nistor a transformat de la punctul cu var, iar meciul s-a terminat cu scorul de 1-1.

„În etapa 1, când Edjouma l-a călcat pe Bettaieb, a fost penalty clar. Aseară, când Casap l-a călcat pe Șut, penalty controversat. Greu le e unora să-și ascundă antipatia. Weekend plăcut, deontologilor!”, este mesajul postat de Mihai Stoica pe Facebook.

Penalty controversat primit de FCSB cu Farul. Foto: captură Prima Sport
Penalty controversat primit de FCSB cu Farul. Foto: captură Prima Sport

Galerie foto (7 imagini)

Penalty controversat primit de FCSB cu Farul. Foto: captură Prima Sport Penalty controversat primit de FCSB cu Farul. Foto: captură Prima Sport Penalty controversat primit de FCSB cu Farul. Foto: captură Prima Sport Penalty controversat primit de FCSB cu Farul. Foto: captură Prima Sport Penalty controversat primit de FCSB cu Farul. Foto: captură Prima Sport
+7 Fotografii
labels.photo-gallery
„Nu este omor”   Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui  Mario Iorgulescu  la 13 ani de închisoare
Diverse
09:50
„Nu este omor” Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui Mario Iorgulescu la 13 ani de închisoare
Citește mai mult
„Nu este omor”  Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui Mario Iorgulescu la 13 ani de închisoare
Rațiu, fulgerul lui Rayo  AS despre internaționalul român: „E o  piesă-cheie , pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
Stranieri
10:08
Rațiu, fulgerul lui Rayo AS despre internaționalul român: „E o piesă-cheie, pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
Citește mai mult
Rațiu, fulgerul lui Rayo  AS despre internaționalul român: „E o piesă-cheie , pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
David Raya, eroul serii   Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din  Liga Campionilor : „Incredibil”
Liga Campionilor
09:36
David Raya, eroul serii Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din Liga Campionilor: „Incredibil”
Citește mai mult
David Raya, eroul serii   Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din  Liga Campionilor : „Incredibil”
CHAMPIONS LEAGUE  S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid  „roșu”  din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă
Liga Campionilor
19.09
CHAMPIONS LEAGUE S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid „roșu” din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă
Citește mai mult
CHAMPIONS LEAGUE  S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid  „roșu” din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă