LUCESCU ÎI SALTĂ COTA LUI OLARU  Căpitanul campioanei FCSB, propus în  Serie A : „Joacă pe două posturi”
Mircea Lucescu l-a lăudat pe Darius Olaru (sursă foto: sportpictures)

LUCESCU ÎI SALTĂ COTA LUI OLARU Căpitanul campioanei FCSB, propus în Serie A: „Joacă pe două posturi”

  • Mircea Lucescu l-a lăudat pe Darius Olaru în cadrul unui interviu acordat prestigiosului cotidian Corriere dello Sport
  • Selecționerul României și-a manifestat aprecierea și față de doi fotbaliști de la Șahtior Donețk și doi de la Dinamo Kiev

Lokomotiv Moscova s-a interesat în această vară de un posibil transfer al lui Darius Olaru. Fotbalistul este evaluat de Transfermarkt la 7 milioane euro.

3 imagini memorabile  Realizăm pe cine avem selecționer? Respectul acordat de UEFA care arată cu adevărat  anvergura  lui Mircea Lucescu
Citește și
3 imagini memorabile Realizăm pe cine avem selecționer? Respectul acordat de UEFA care arată cu adevărat anvergura lui Mircea Lucescu
Citește mai mult
3 imagini memorabile  Realizăm pe cine avem selecționer? Respectul acordat de UEFA care arată cu adevărat anvergura lui Mircea Lucescu

Darius Olaru, pe lista selectă a lui Mircea Lucescu

Mircea Lucescu a acordat un interviu cotidianului Corriere della Sera, cu ocazia meciului din Liga Campionilor dintre Atalanta și Șahtior Donețk.

Selecționerul României le-a propus italienilor cinci fotbaliști despre care crede că pot evolua în Serie A.

„Sudakov şi Matvienko de la Șahtior Donețk. De la Dinamo Kiev îi propun pe Shaparenko şi Vanat - atacant născut în 2002.

Din România îl văd pe Olaru de la FCSB, care poate juca atât ca mijlocaş defensiv, cât şi ca mijlocaş ofensiv”, a declarat Mircea Lucescu pentru Corriere dello Sport.

  • Georgiy Sudakov are 22 de ani, e mijlocaș ofensiv la Șahtior, și are 22 de goluri și 20 de pase de gol în 117 meciuri. Are 2 titluri, o Cupă a Ucrainei, a ieșit o dată golgeter și o dată jucătorul anului. Are 3 goluri în 22 de prezențe la naționala mare a Ucrainei. E cotat la 35 de milioane de euro.
  • Mykola Matvienko are 28 de ani, e fundaș central la Șahtior, cu 13 goluri și 17 pase de gol în 260 de meciuri. Are în palmares 5 titluri, 5 Cupe și o Supercupă a Ucrainei. La națională a bifat 70 de selecții. E cotat la 18 milioane de euro.
  • Mykola Shaparenko are 25 de ani și este mijlocaș central la Dinamo Kiev. Are 28 de pase de gol și 28 de goluri în 194 de meciuri. A câștigat un titlu, 2 Cupe și 2 Supercupe ale Ucrainei. La națională a fost convocat de 36 de ori. E cotat la 10 milioane de euro.
  • Vladyslav Vanat are 22 de ani și e atacant la Dinamo Kiev. A reușit 16 assist-uri și 35 de goluri în 98 de meciuri în carieră. A câștigat un titlu de campion, o Cupă și un titlu de golgeter La echipa națională a bifat 9 selecții și un gol. E cotat la 10 milioane de euro.
Adrian Mutu l-a remarcat pe Mihai Popescu   Garantează  pentru noua achiziție a campioanei FCSB: „Peste Ngezana”
Citește și
Adrian Mutu l-a remarcat pe Mihai Popescu Garantează pentru noua achiziție a campioanei FCSB: „Peste Ngezana”
Citește mai mult
Adrian Mutu l-a remarcat pe Mihai Popescu  Garantează pentru noua achiziție a campioanei FCSB: „Peste Ngezana”

Darius Olaru valorează 7 milioane de euro

Darius Olaru a fost transferat de FCSB în 2019, de la Gaz Metan Mediaș, contra sumei de 600.000 euro. Olaru a intrat în al șaselea sezon la FCSB.

În 2015, pe vremea când evolua încă pentru Gaz Metan Mediaș, cota fotbalistului era de doar 75.000 de euro.

În prezent, căpitanul campioanei FCSB este evaluat de Transfermarkt la 7.000.000 euro.

3
trofee a cucerit Darius Olaru cu FCSB, titlul (2024), Cupa (2020) și Supercupa României (2024)

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”