Tinerii, la muncă  La  FCSB , jucătorii se antrenează și-n zilele libere: „N-au vrut la Neversea sau Castelul Bran”
Alexandru Musi și Octavian Popescu / Foto: Sport Pictures

Tinerii, la muncă La FCSB, jucătorii se antrenează și-n zilele libere: „N-au vrut la Neversea sau Castelul Bran”

  • Alexandru Musi și Octavian Popescu au refuzat o zi liberă și au rămas să se pregătească la baza din Berceni.

FCSB este cea mai grăbită echipă din Liga 1. Campioana a deschis sezonul, forțată de Supercupa cu Corvinul, scor 3-0, în timp ce restul grupărilor de prim eșalon vor intra în joc abia weekendul viitor, când se reia campionatul.

După victoria cu Corvinul, toți jucătorii FCSB-ului, inclusiv cei care se aflau în recuperare medicală, au primit o zi liberă.

Unii au ales să și-o petreacă alături de familie, alții au optat pentru scurte ieșiri din București. Surpriza a venit de la doi dintre cei mai tineri, Alexandru Musi (19 ani) și Octavian Popescu (21 de ani), au refuzat odihna și au preferat să se pregătească la baza din Berceni.

Musi și Popescu au refuzat ziua liberă

Alexandru Musi este apt din punct de vedere fizic, însă își dorește să arate cât mai bine în acest start de sezon, așa că trage tare. Are șanse foarte mari să joace în Superligă, ajutat de Regula U21, atât de hulită de șefii „roș-albaștrilor”.

De partea cealaltă, Octavian Popescu se află în recuperare medicală, după ce s-a operat de polipi în urmă cu câteva săptămâni.

Astfel, mijlocașul a fost protejat în această perioadă, însă este decis să nu rămână prea mult în urmă, până va primi ok-ul să se pregătească cot la cot cu colegii săi. Așadar, Tavi se pregătește separat, chiar și în ziua sa liberă.

„N-au vrut la Neversea sau Castelul Bran”

Astăzi, campionii României - inclusiv cei care se recuperează după accidentări - au zi liberă.

Totuși, doi jucători au solicitat să se antreneze. N-au vrut la Neversea sau pe la Castelul Bran, n-au vrut la piscină, n-au vrut la vreo terasă. Au vrut la bază”, a povestit Mihai Stoica, pe contul personal de Facebook.

„Nu este omor”   Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui  Mario Iorgulescu  la 13 ani de închisoare
Diverse
09:50
„Nu este omor” Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui Mario Iorgulescu la 13 ani de închisoare
Citește mai mult
„Nu este omor”  Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui Mario Iorgulescu la 13 ani de închisoare
Rațiu, fulgerul lui Rayo  AS despre internaționalul român: „E o  piesă-cheie , pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
Stranieri
10:08
Rațiu, fulgerul lui Rayo AS despre internaționalul român: „E o piesă-cheie, pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
Citește mai mult
Rațiu, fulgerul lui Rayo  AS despre internaționalul român: „E o piesă-cheie , pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
David Raya, eroul serii   Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din  Liga Campionilor : „Incredibil”
Liga Campionilor
09:36
David Raya, eroul serii Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din Liga Campionilor: „Incredibil”
Citește mai mult
David Raya, eroul serii   Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din  Liga Campionilor : „Incredibil”
CHAMPIONS LEAGUE  S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid  „roșu”  din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă
Liga Campionilor
19.09
CHAMPIONS LEAGUE S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid „roșu” din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă
Citește mai mult
CHAMPIONS LEAGUE  S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid  „roșu” din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă