Naomi Osaka și explicațiile pentru eliminarea surprinzătoare de la JO 2020 - Cine este de vină

Naomi Osaka și explicațiile pentru eliminarea surprinzătoare de la JO 2020 - Cine este de vină

Naomi Osaka, locul doi mondial, a pierdut categoric în optimile turneului de tenis feminin de la JO 2020 în fața Marketei Vondrousova și a încercat să explice înfrângerea. Sportiva care a aprins vasul olimpic a dat vina în principal pe ”presiunea pusă pe aceste Jocuri”.

HotNews.roFoto: Hotnews

Marketa Vondrousova, fostă finalistă la Roland Garros (ediția din 2019), a trecut de Osaka în două seturi, 6-1, 6-4. Meciul a durat o oră și 10 minute, iar Osaka a comis 31 de greşeli neforțate.

După partidă, Naomi Osaka s-a arătat decepționată și a acuzat presiunea mare pusă pe competiția de la Tokyo.

Declarațiile lui Naomi Osaka

"Sunt foarte decepţionată pentru această înfrângere, dar îmi face mai rău decât altele. Totul a decurs prost astăzi şi este suficient să te uiţi la meciul meu că să-ți dai seama.

Este ca şi cum toate lucrurile pe care mă bazez de obicei m-au părăsit. Am impresia că atitudinea mea pe teren nu a fost bună, pentru că nu am ştiut să fac faţă presiunii".

Am impresia că a fost prea multă presiune în jurul acestor Jocuri. Cred, poate, pentru că nu am mai participat niciodată la Jocurile Olimpice şi pentru că a fost un an greu pentru mine. Dar rămân, totuşi, mulţumită de modul în care am jucat, ţinând cont că nu am mai fost în competiţie de ceva vreme", a declarat Osaka.

Jucătoarea niponă, una dintre principalele pretendente la aurul olimpic, venea după o absenţă de două luni din circuitul profesionist, din cauza unor probleme legate de stres, iar în ultimele trei zile a disputat trei partide, după ce vineri a aprins vasul olimpic, cu ocazia ceremoniei de deschidere a JO 2020, conform Agerpres.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5