Prins intre regulament si escapade, fotbalistul Mutu nu mai exista

Prins intre regulament si escapade, fotbalistul Mutu nu mai exista

​A fost exclus din lot si de la antrenamentele echipei pentru incalcarea repetata a obligatiilor contractuale. Nu mai face parte din planurile echipei Viola, dar nu se afla nici pe lista de transferuri.Pentru Fiorentina, fotbalistul Adrian Mutu nu mai exista. In aceste conditii, viitorul lui Adrian este incert, pentru atacantul in varsta de 32 de ani putand urma o perioada de 18 luni de suspendare.

Mutu, pe vremea cand era "decarul" RomanieiFoto: AGERPRES

"Mutu m-a tradat si m-a ranit. Vom vedea ce vom face, dar nu cu impresarul care m-a ofensat. In acest moment, Mutu este scos de pe piata transferurilor. Vom rezolva situatia cu el. A fost un an in care i-am fost aproape, dar suntem dezamagiti. Mutu este scos de pe piata transferurilor si din lot pentru ca a lasat echipa inainte de un meci. In ceea ce ma priveste este scos de pe piata transferurilor, dar nu este o pedeapsa. A fost o lipsa de respect sa plece inainte de un meci important, la sfatul impresarului, avand in vedere sprijinul acordat de noi", a declarat Andrea della Valle, presedintele Fiorentinei, citat de Mediafax.

Conform spuselor oficialului italian, Mutu nu mai este de gasit din punct de vedere fotbalistic. Nu se afla in lotul echipei, dar nici pe lista de transferuri.

In aceste conditii, ofertele primite de fotbalist (Catania, Juventus, Galatasaray etc) sunt egale cu zero, atacantul nefiind pe lista de transferuri.

Dupa mai multe escapade (scandalul sibutramina, a batut un chelner, povestea plecarii rapide de la petrecerea de final de an si dezertarea de la antrenament inainte de un meci din Serie A), Fiorentina a gasit metoda potrivita prin care sa se razbune pe Mutu.

Aflat sub contract inca un an si jumatate cu italienii, Adrian Mutu ar putea sta departe de fotbal inca o perioada buna tinand cont de faptul ca Fiorentina il tine blocat intre regulament si escapade.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
17:39
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
18:57
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19:00
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
18:26
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5