Copiem rusia Batem femei. Pe 13 iunie se anunță o  altă luptă  în ring între bărbați și femei
Imagine din Real Xtreme Fighting (RXF)

Copiem rusiaBatem femei. Pe 13 iunie se anunță o altă luptă în ring între bărbați și femei

  • Bătăi precum recenta luptă MMA din București în care două femei au fost snopite în bătaie de un bărbat de 140 de kilograme mai pot fi găsite doar în Rusia și cam acolo se și oprește modelul.
  • Rușii de la Epic Fighting Championship au organizat de-a lungul timpului bătăi în cușcă între tot ce îți poți imagina: bărbați și femei, dependenți de droguri și dealeri, un bărbat cu o mână amputată vs. doi bărbați, bărbați care suferă de nanism.

Opinie de Gruia Dragomir

Organizatorii recentei gale Real Xtreme Fighting (RXF) din București în care două femei au fost bătute de un bărbat de 140 de kilograme au spus că acesta reprezintă „un trend mondial”, în realitate, astfel de lupte mai pot fi găsite doar în Rusia. 

Numele galei Real Xtreme Fighting (RXF) era deja legat de niște scandaluri, de grupări de crimă organizată, de frații Tate, care au luptat în aceste gale sau au fost amfitrioni în trecut. Însă, abia de câteva zile RXF a aprins întreaga Românie.

Motivul: o luptă în cușcă de-a dreptul disproporționată, fără nicio legătură cu sportul, un spectacol morbid în care două fete sunt bătute de un bărbat de 140 de kg, care, la rândul său, după pumnii dați fetelor, pare că-și va lua KO de la propriul organism. 

Totul este cu atât mai trist cu cât nimeni nu pare să-și fi dorit să fie acolo, dar toți au făcut-o pentru bani, pentru că se știa de la început că, din toate motivele greșite, filmările cu această ciomăgeală vor deveni virale. 

Vor mai exista astfel de gale în România

Și este doar începutul, pentru că organizatorii RXF vor să facă bătăile între bărbați și femei o constantă a galelor lor.

Pe 13 iunie, de exemplu, la RXF Next Fighter ar urma să aibă loc un astfel de „meci”. Așadar, România, țara campioană în UE la violența domestică, tocmai ce a început să monetizeze acest trist fenomen, în loc să-l combată cu adevărat. 

Meciul dintre cele două fete și bărbatul obez a generat un val de indignare în societatea românească, iar Sebastian Vieru, organizatorul galelor RXF, contactat de gsp.ro, a spus că „nu este nimic deplasat ca un bărbat să lupte împotriva unor femei”

„Este un show în care ele au decis să participe”, a continuat el. Întrebat dacă i se pare normal ca un bărbat să lovească femeile cu pumnii în ring, Vieru a spus: „Nu este nimic deplasat ca un bărbat să lupte împotriva unor femei. E un show. E un trend mondial. Noi le-am propus acest lucru, ele au acceptat. Nu suntem singurii care au astfel de evenimente”, a mai declarat Vieru.

Moda a plecat din Rusia

Trendul mondial este, de fapt, unul care a pornit din Rusia și care nu a generat alte astfel de exemple notabile, decât la noi.

Unul dintre primele exemple virale ale unei astfel de lupte disproporționate, între un bărbat și o femeie, a venit prin 2020, când în Rusia o „gală-circ” a fost organizată de către promoția „Our Business”, iar în aceasta o luptătoare profesionistă din categoria ușoară (63 de kg) s-a confruntat cu un bărbat de peste 260 de kg. Întâmplarea face ca în acest caz, Darina Madzyuk să câștige prin TKO în prima rundă.  

Competiție de dat palme până la sânge

Însă, cei mai renumiți pentru astfel de spectacole macabre și triste sunt rușii de la Epic Fighting Championship. Aceștia au organizat de-a lungul timpului bătăi în cușcă între tot ce îți poți imagina: dependenți de droguri și dealeri, un bărbat cu o mână amputată vs doi bărbați, bărbați care suferă de nanism etc. 

De fapt, dacă te uiți la paginile Epic Fighting Championship și RXF, ele seamănă izbitor de mult. Din Rusia este copiat „trendul mondial” invocat în România și cam acolo se și oprește.

Ca o paranteză, tot de la ruși cei de la RXF au copiat și RXF Slap - „cea mai mare și spectaculoasă competiție de dat palme din România”. 

Competiția în acest caz, constă în doi participanți care se plesnesc până la sânge și până la inconștiență pentru a obține victoria. Din nou, nimic sportiv în aceste competiții, dar clipuri de la RXF Slap au devenit virale pe toate platformele de social media, pe conturi din toate țările, când la începutul lui 2023 Sorin Simion Comșa (24 de ani) a câștigat competiția de dat palme la capătul unor schimburi care l-au lăsat desfigurat

Ceva asemănător există și în Spania, însă într-o variantă mult mai cuminte

Revenind la „trendul mondial” de lupte între sexe, menționat de organizatorii RXF, GOLAZO.ro a căutat peste tot pe unde am putut și acesta nu există, în afară de Rusia. 

În Spania există DWT - Dogfight Wild Tournament, care este tot o copie a Epic Fighting Championship, dar una mult mai cuminte, dacă se poate spune așa ceva, și în care în niciun caz nu au existat bătăi între femei și bărbați.

Altfel e greu să găsești alte gale de lupte de prin alte țări care să pună în cușcă o femeie vs un bărbat. Eu unul n-am mai găsit.

Rușii de la Epic Fighting Championship au organizat numeroase bătăi în cușcă între femei și bărbați, mai ales în ultimii ani, iar acestea sunt „trendul mondial” pe care l-au găsit ca scuză românii de la RXF.

Pentru a enumera doar câteva care probabil că au gâdilat imaginația organizatorilor care l-au pus pe Perversul de la Târgu Ocna în cușcă cu două femei, în 2022, luptătoarea Yulia Mishko, în vârstă de 28 de ani, i-a înfruntat pe Vladimir Spartak, în vârstă de 75 de ani, care susținea că a luptat în războiul din Vietnam, și pe nepotul său BIG IGIBOB, de 18 ani, într-un meci scandalos de doi la unu. 

Acele clipuri s-au viralizat, strângând milioane de vizualizări pe tot felul de platforme.

În 2023, rușii au pus în cușcă un alt meci dezaxat, de această dată cu trei femei împotriva unui bărbat obez, care ajungea tot undeva la 200 kg. 

Și acele clipuri au fost vizualizate de milioane de oameni din lumea largă, la fel cum acum România se bucură de aceeași atenție pe internet, pentru că a organizat o bătaie între un obez și două femei. Suntem, într-adevăr, într-un trend mondial alături de Rusia. 

Decimați Efectele victoriei cu Germania: Spania va fi  fără 3 titulari  în semifinale » Ce s-a întâmplat cu „galbenul” lui Morata
EURO 2024
05.07
DecimațiEfectele victoriei cu Germania: Spania va fi fără 3 titulari în semifinale » Ce s-a întâmplat cu „galbenul” lui Morata
Citește mai mult
Decimați Efectele victoriei cu Germania: Spania va fi fără 3 titulari în semifinale » Ce s-a întâmplat cu „galbenul” lui Morata
Victorie la limită Dinamo câștigă al doilea  amical  din Slovenia: execuțiile de la distanță au făcut diferența
Liga 1
05.07
Victorie la limităDinamo câștigă al doilea amical din Slovenia: execuțiile de la distanță au făcut diferența
Citește mai mult
Victorie la limită Dinamo câștigă al doilea amical din Slovenia: execuțiile de la distanță au făcut diferența
Propunere  Hagi, soluția lui Panduru pentru  înlocuirea  lui Edi Iordănescu: „De ce e conflict de interese?”
Nationala
05.07
Propunere Hagi, soluția lui Panduru pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu: „De ce e conflict de interese?”
Citește mai mult
Propunere  Hagi, soluția lui Panduru pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu: „De ce e conflict de interese?”
Transfer  George Pușcaș  ar putea evolua în Liga Campionilor » Anunțul făcut de Gazzeta dello Sport
Stranieri
05.07
TransferGeorge Pușcaș ar putea evolua în Liga Campionilor » Anunțul făcut de Gazzeta dello Sport
Citește mai mult
Transfer George Pușcaș ar putea evolua în Liga Campionilor » Anunțul făcut de Gazzeta dello Sport