OFICIAL  Noi plecări de la  FCSB și Rapid
Robert Bădescu / Foto: Sport Pictures

OFICIAL Noi plecări de la FCSB și Rapid

  • Continuă transferurile în fotbalul românesc. Fereastra de transferuri rămâne deschisă până pe 12 septembrie, la 23:59:59.
  • FCSB și Rapid au renunțat la trei jucători tineri, care nu ar fi avut șanse să joace la prima echipă în acest sezon.

Rapid a oficializat despărțirea de fundașul Robert Bădescu (19 ani), considerat unul dintre cei mai talentați tineri jucători ai celor de la Rapid.

Tânărul fotbalist nu ar fi primit prea multe șanse în acest sezon, așa că a fost lăsat să plece, sub formă de împrumut pentru un sezon la CS Mioveni, formație din Liga 2.

5 meciuri și un gol
a adunat Robert Bădescu la Rapid.

Robert Bădescu a plecat de la Rapid!

Sistemul actual al Rapidului, 3-4-3, ce se transformă într-un 5-4-1 pe defensivă, nu îl avantaja deloc pe Robert Bădescu.

Tânărul jucător a fost utilizat la Rapid, în ultima perioadă, ca fundaș stânga. În condițiile actuale, un post pe care nu mai putea juca, deoarece a fost înlocuit cu o variantă mai ofensivă.

Totuși, Robert Bădescu este fundaș central de meserie. Un post unde concurența este mult prea acerbă, pentru progresul său ulterior.

FCSB a cedat doi jucători la Petrolul

De asemenea, frații Vlad și Victor Stancovici au fost cedați, vineri, de către FCSB la Petrolul Ploiești, formație din Liga 1.

De data aceasta, cei doi mijlocași au fost transferați cu titlu definitiv.

„FC Petrolul Ploiești a legitimat doi tineri de viitor, frații Victor și Vlad Stancovici fiind, de acum, jucătorii clubului nostru.

Crescuți de școala de fotbal ploieșteană Petrosport, Victor Marian Stancovici (18 ani, mijlocaș central) și Vlad Stancovici (17 ani, mijlocaș central) au mai jucat pentru Academia FCSB, iar în sezonul 2023-2024 au făcut parte din lotul divizionarei secunde Unirea Dej, Victor bifând 25 de apariții în ediția trecută de campionat. De asemenea, ambii au convocări la loturile naționale de juniori, Victor Stancovici fiind și “căpitan” al reprezentativei “U18”.

Bun venit, Victor și Vlad Stancovici!”, a anunțat clubul ploieștean, pe site-ul oficial al clubului.

Gol Rațiu  „Sonic”,  prima reușită în La Liga pentru Rayo Vallecano! Explicația gestului haios făcut după reușită
Stranieri
00:31
Gol Rațiu„Sonic”, prima reușită în La Liga pentru Rayo Vallecano! Explicația gestului haios făcut după reușită
Citește mai mult
Gol Rațiu „Sonic”, prima reușită în La Liga pentru Rayo Vallecano! Explicația gestului haios făcut după reușită
Șumudică și-a criticat jucătorii „ Nu trebuie să te învăț eu,  trebuie să simți! Nu pot să strig mereu ce să faci”
Liga 1
00:45
Șumudică și-a criticat jucătoriiNu trebuie să te învăț eu, trebuie să simți! Nu pot să strig mereu ce să faci”
Citește mai mult
Șumudică și-a criticat jucătorii „ Nu trebuie să te învăț eu, trebuie să simți! Nu pot să strig mereu ce să faci”
VIDEO CU FAZA Momentul care a închis derby-ul  Rapid - U Cluj  » Eroarea lui Braun + penalty-ul transformat cu sânge rece de Nistor
Liga 1
16.09
VIDEO CU FAZAMomentul care a închis derby-ul Rapid - U Cluj » Eroarea lui Braun + penalty-ul transformat cu sânge rece de Nistor
Citește mai mult
VIDEO CU FAZA Momentul care a închis derby-ul Rapid - U Cluj » Eroarea lui Braun + penalty-ul transformat cu sânge rece de Nistor
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16.09
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”