Deplorabil Gazonul din Ghencea va fi  principalul inamic  al României! A cedat încă din primele minute ale antrenamentului Lituaniei +7 foto
Gazonul din Ghencea arată deplorabil înainte de România - Lituania

DeplorabilGazonul din Ghencea va fi principalul inamic al României! A cedat încă din primele minute ale antrenamentului Lituaniei

  • ROMÂNIA - LITUANIA. Mircea Lucescu (79 de ani) debutează luni cu naționala acasă în Ghencea, în fața Lituaniei. Suprafața de joc e departe de a fi ideală. 
  • La antrenamentul de duminică al Lituaniei, s-a observat că terenul arăta semne de suferință încă de la încălzire și primele pase ale adversarilor. 
  • Edvinas Gertmonas, portarul lui U Cluj și al Lituaniei, a spus la conferință că „erau condiții perfecte când am jucat eu aici”. Dar el a evoluat pe 13 iulie contra FCSB. „Acum e pământ”, a avertizat Adi Popa.
  • România - Lituania se joacă luni, de la 21:45, liveTEXT pe GOLAZO.ro și în direct pe Prima TV.

De multe săptămâni se vorbește de starea precară a gazonului din Ghencea. Un teren care a suferit tot mai mult din cauza meciurilor jucate pe „Steaua”. 

ROMÂNIA - LITUANIA. Terenul a cedat imediat la antrenamentul balticilor

Acum, înaintea confruntării naționalei cu Lituania, în Liga Națiunilor, e la fel de rău, oricât s-a încercat refacerea lui. 

Ultima partidă disputată aici a fost Steaua - Craiova, în liga secundă. Chiar în această săptămână, luni, 2 septembrie. 

Astăzi, când jucătorii lui Edgaras Jankauskas au ieșit la antrenamentul oficial, nu era o suprafață de joc bună și nu poate fi nici luni, la ora partidei. 

Gazonul a părut afectat imediat cum a început ședința de pregătire, cedând mai mult odată ce antrenamentul continua. Și nu am văzut decât primul sfert de oră al sesiunii. 

Gertmonas: „Gazonul e același pentru toți. Nu știu cineva va profita”

Adi Popa a evoluat pe arena Stelei luni, la 0-0 în fața Craiovei. „Iarba nu mai e pe tot terenul. E pământ, chiar dacă de sus se vede bine”, a declarat extrema roș-albaștrilor la Digi Sport. 

La conferință, înaintea antrenamentului, lui Edvinas Gertmonas, portarul lituanian al lui U Cluj, i s-a reamintit că terenul nu e deloc într-o situație bună. Și el, și Lekiatas (FCU Craiova) au evoluat aici în actualul sezon, compatriotul și colegul de națională pe 2 septembrie. 

„Când am jucat eu, condițiile erau perfecte, nu am văzut deocamdată terenul, nu știu cum e suprafața de joc acum”, a declarat Gertmonas. 

„Terenul e același pentru toți. Nu știu cine va profita sau va fi dezavantajat de el”. 

Cum arată gazonul din Ghencea înainte de România - Lituania
Cum arată gazonul din Ghencea înainte de România - Lituania

Galerie foto (7 imagini)

Cum arată gazonul din Ghencea înainte de România - Lituania Cum arată gazonul din Ghencea înainte de România - Lituania Cum arată gazonul din Ghencea înainte de România - Lituania Cum arată gazonul din Ghencea înainte de România - Lituania Cum arată gazonul din Ghencea înainte de România - Lituania
+7 Fotografii
labels.photo-gallery

Gertmonas a jucat în urmă cu două luni. FCSB, nouă meciuri aici. Steaua, trei!

Dar Gertmonas a jucat pe 13 iulie, la a doua partidă acasă a lui FCSB, prima în Liga 1. În urmă cu două luni!

FCSB a avut nouă întâlniri în Ghencea în actuala stagiune, între 4 iulie și 29 august: în campionat, Supercupă, preliminariile Champions și Europa League!

Steaua, doar trei partide acasă, toate în Liga 2, între 6 august și 2 septembrie. 

L-au blocat în România!   Dedesubturile recursului  depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Jocurile Olimpice
00:13
L-au blocat în România! Dedesubturile recursului depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Citește mai mult
L-au blocat în România!  Dedesubturile recursului depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Champions League  Superduel pe San Siro,  11 goluri  în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
Liga Campionilor
17.09
Champions League Superduel pe San Siro, 11 goluri în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
Citește mai mult
Champions League  Superduel pe San Siro, 11 goluri în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
De la Barcelona la Rapid Echipa de handbal feminin a Rapidului a adus un antrenor de la catalani
Handbal
17.09
De la Barcelona la Rapid Echipa de handbal feminin a Rapidului a adus un antrenor de la catalani
Citește mai mult
De la Barcelona la Rapid Echipa de handbal feminin a Rapidului a adus un antrenor de la catalani
Descindere în forță   Poliția a arestat un ultras chiar la  pauza meciului !
Campionate
17.09
Descindere în forță Poliția a arestat un ultras chiar la pauza meciului!
Citește mai mult
Descindere în forță  Poliția a arestat un ultras chiar la pauza meciului !