Simona Halep rateaza semifinala la Auckland

Simona Halep rateaza semifinala la Auckland

Simona Halep (nr. 84 WTA) s-a oprit in sferturi la primul sau turneu din acest sezon. Sportiva romanca a fost eliminata in runda a treia a turneului de la Auckland (Noua Zeelanda), fiind invinsa categoric de favorita numarului 2 a competitiei si detinatoarea titlului, belgianca Yanina Wickmayer, scor 6-0, 6-2. Nici Alexandra Dulgheru nu a avut mai multa sansa, romanca parasind in sferturi competitia de dublu de la Brisbane.

Simona HalepFoto: AGERPRES

Auckland:

Wickmayer s-a calificat in semifinale dupa doar 63 de minute petrecute pe teren in fata Simonei Halep. Campioana en-titre s-a impus cu 6-0, 6-2. In ciuda scorului dur, Halep nu a fost "in afara jocului". Romanca a avut noua sanse de break, insa a reusit sa transforme o singura minge. De doua ori in aceasta partida, Simona a condus cu 40-0 pe serviciul belgiencei, insa nu a avut destul "sange rece" pentru a lua game-ul. Pentru participarea pana in aceasta faza a competitiei, Halep va primi 70 de puncte WTA si un cec in valoare de 5.340 de dolari.

In competitia de dublu, cuplul Alize Cornet (Franta)/ Edina Gallovits (Romania) a invins in sferturi perechea Liga Dekmeijere (Letonia)/ Anna-Lena Groenefeld (Germania), scor 6-4, 6-2. In semifinale vor intalni dublul Sofia Arvidsson (Suedia)/ Marina Erakovic (Noua Zeelanda).

Brisbane:

Perechea de dublu Alexandra Dulgheru (Romania)/ Olga Savchuk (Ucraina) s-a oprit in sferturile de finala ale competitiei, fiind invinsa de cuplul Klaudia Jans (Polonia)/ Alicja Rosolska (Polonia), cu scorul de 6-1, 6-4. Pentru accederea pana in sferturi, Dulgheru si partenera sa vor primi 70 de puncte WTA si un cec in valoare de 1.650 dolari. Perechea poloneza Jans/ Rosolska va intalni in semifinala pe favoritele numarul 2 ale competitiei, Monica Niculescu (Romania) si Zi Yan (China).

Update: Horia Tecau si partenerul sau de dublu, suedezul Robert Lindstedt, s-au calificat in semifinalele de la Brisbane, dupa ce i-au invins pe australienii Matthew Ebden si Peter Luczak, scor 6-3, 6-7(2), 13-11.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

OFICIAL   Florinel Coman , prezentat la noua echipă: „Un transfer tare lângă Joselu!”
Stranieri
07.07
OFICIAL Florinel Coman, prezentat la noua echipă: „Un transfer tare lângă Joselu!”
Citește mai mult
OFICIAL Florinel Coman , prezentat la noua echipă: „Un transfer tare lângă Joselu!”
BLOGGERIȚĂ LA RAPID  Șucu  schimbă tot : o nouă persoană va avea rolul de ofițer de presă
Liga 1
07.07
BLOGGERIȚĂ LA RAPID Șucu schimbă tot: o nouă persoană va avea rolul de ofițer de presă
Citește mai mult
BLOGGERIȚĂ LA RAPID Șucu schimbă tot : o nouă persoană va avea rolul de ofițer de presă
Kroos despre imigrație Nu și-ar lăsa fiica în oraș, după ora 23: „ Germania  nu mai e țara care era acum 10 ani”
Campionate
07.07
Kroos despre imigrațieNu și-ar lăsa fiica în oraș, după ora 23: „Germania nu mai e țara care era acum 10 ani”
Citește mai mult
Kroos despre imigrație Nu și-ar lăsa fiica în oraș, după ora 23: „ Germania nu mai e țara care era acum 10 ani”
Fără autoritate Imaginile care explică eliminarea Braziliei de la Copa America.  Selecționerul, ignorat complet  de jucători
Campionate
07.07
Fără autoritateImaginile care explică eliminarea Braziliei de la Copa America. Selecționerul, ignorat complet de jucători
Citește mai mult
Fără autoritate Imaginile care explică eliminarea Braziliei de la Copa America. Selecționerul, ignorat complet de jucători