Fotbal și muzică The Killers  a întrerupt concertul de la O2 Arena din Londra, pentru a transmite live finalul meciului Anglia-Olanda
Captură din concertul trupei The Killers, susținut, miercuri, 10 iulie 2024, la O2 Arena din Londra

Fotbal și muzicăThe Killers a întrerupt concertulde la O2 Arena din Londra, pentru a transmite live finalul meciului Anglia-Olanda

  • Scene incredibile la O2 Arena din Londra, unde trupa The Killers a oprit concertul pentru ca fanii să vadă finalul semifinalei cu Olanda
  • Trupa americană The Killers a susținut un concert chiar în același timp cu semifinala Anglia-Olanda, scor 2-1
  • Imediat după fluierul final, americanii au cântat „Mr. Brightside”, o piesă-cult în Marea Britanie

Scene emoționante au avut la concertul trupei The Killers, care a susținut un concert la O2 Arena din Londra, americanii oprind spectacolul astfel încât cei 20.000 de spectatori prezenți să poată urmări ultimele minute ale semifinalei Anglia - Olanda, scor 2-1.

Imediat după fluierul final al arbitrului Felix Zwayer, sala a erupt în urale, iar în aer au zburat confetti de culoare albă și roșie.

Apoi, The Killers au început să cânte melodia cu care s-au lansat la nivel mondial, în 2003, Mr. Brightside, o piesă rock cult în Marea Britanie, care nu a părăsit topurile britanice nici la 20 de ani de la lansare.

The Killers a oprit concertul, pentru ca fanii să urmărească finalul meciului Anglia - Olanda

Mai mulți fani au postat în social media imagini din sală în care se vede cum spectatorii urmăresc meciul pe un ecran gigant amplasat pe scenă, iar în fundal se aude, la boxele arenei, comentariul live de la postul de televiziune ITV, care a transmis partida.

Un utilizator al platformei X/Twitter a scris „Wow! Anglia câștigă live la showul The Killers de la O2! Apoi, imediat a început Mr. Brightside”, completat de un altul „The Killers și-au oprit concertul de la O2 în seara asta, pentru a transmite ultimele minute ale victoriei Angliei.”

Mr. Brightside, piesa rock cult din Marea Britanie, care închide orice petrecere din Marea Britanie

„Mr. Brightside” a fost prima melodie cunoscută la nivel mondial al trupei americane The Killers, originară din Las Vegas.

Refrenul „And I just can’t look, it’s killing me”, închide toate petrecerile din Marea Britanie, indiferent dacă vorbim de nunți sau petreceri studențești.

Melodia rezistă în topuri și la 20 de ani de când a fost lansată și este un imn dedicat trădării și înșelatului, dar și al triumfului asupra geloziei, inimilor frânte și aversității adultere.

Longevitatea acestei melodii în topurile britanice reprezintă un record.

Cântecul este fredonat de toate generațiile din Marea Britanie fiind considerat echivalentul din secolul 21 al „Bohemian Rhapsody” al trupei Queen.

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”