Uli Hoeness se poate considera un om liber

Uli Hoeness se poate considera un om liber

Uli Hoeness, preşedintele consiliului de supraveghere al clubului Bayern Munchen, şi-a încheiat perioada de probaţiune, în urma codamnării pentru fraudă fiscală, şi se poate considera un om liber, a anunţat, vineri, justiţia germană, informează AFP, citată de News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Condamnat în 2014 la trei ani şi jumătate de închisoare, Hoeness a fost eliberat după 21 luni de detenţie, pentru bună purtare, însă el a fost supus unei perioade de probaţiune. Cum în această perioadă nu au existat probleme, tribunalul din Augsburg a ridicat definitiv pedeapsa cu suspendare care îl ameninţa pe Hoeness, 67 de ani, în caz de recidivă.

Această decizie este "urmarea normală a unei perioade de probaţiune care a ajuns la final", a precizat tribunalul. Uli Hoeness, fostă glorie a clubului Bayern în anii 70, şi-a părăsit funcţiile de conducere deţinute în cadrul grupării din Munchen după ce a fost condamnat pentru faptul că a ascuns de fisc peste 28 de milioane de euro.

Însă, după ce a fost pus în libertate, Uli Hoeness a fost reales preşedinte al clubului Bayern Munchen, în noiembrie 2016, de adunarea generală a grupării, cu 98,5 la sută din voturi.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”