Patru oferte   Daniel Bîrligea , la mare căutare. Nelu Varga: „Va fi o sumă mare”
Daniel Bîrligea / Foto: Sport Pictures

Patru oferte Daniel Bîrligea, la mare căutare. Nelu Varga: „Va fi o sumă mare”

  • Patronul lui CFR Cluj, Nelu Varga, a recunoscut că a primit câteva oferte interesante pentru atacantul Daniel Bîrligea (24 de ani).
  • Totuși, omul de afaceri nu dorește să-l vândă pe jucător până nu e sigur de prezența echipei sale în grupele Conference League.

Daniel Bîrligea s-a maturizat în ultimul sezon și a devenit unul dintre cei mai valoroși jucători din Liga 1.

Numai în acest start de sezon, Bîrligea a marcat 4 goluri și a oferit 2 pase decisive în primele 6 jocuri oficiale. De asemenea, a fost la Euro 2024 alături de naționala României.

CFR Cluj are 4 oferte pentru Daniel Bîrligea

Nelu Varga a recunoscut că fotbalistul său a primit patru oferte interesante, însă nu dorește să-l vândă în acest moment.

Afaceristul dorește să-și păstreze jucătorul pentru a ajuta echipa să acceadă în grupele Conference League.

Varga este însă dispus să-l vândă pe Bîrligea pentru „suma corectă”, după ce se fac toate calculele din campania europeană.

„Există patru oferte pentru Daniel Bîrligea, dar nu vreau să le dau curs, până nu ne calificăm în grupele Conference League. Va fi o sumă mare, cu multe milioane”, a declarat Varga, conform prosport.ro.

1.600.000 €
este cota de piață a lui Daniel Bîrligea, conform transfermarkt.de

Profit total!

CFR Cluj l-a transferat pe Daniel Bîrligea în ianuarie 2022, de la Teramo (Italia, Serie C), în schimbul a 100.000 de euro.

La doi ani și jumătate distanță, clujenii speră să obțină cel puțin 7.000.000 de euro.

Daniel Bîrligea și-a făcut junioratul la Cantera Ribolla și Palermo, iar la seniori a debutat pentru Teramo, în Serie C.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”