VIDEO Explicația lui Kepa Arrizabalaga după ce a refuzat să iasă de pe teren: "Intenția mea nu a fost să fac ceva împotriva antrenorului"

VIDEO Explicația lui Kepa Arrizabalaga după ce a refuzat să iasă de pe teren: "Intenția mea nu a fost să fac ceva împotriva antrenorului"

În finalul reprizei secunde de prelungiri a meciului dintre Chelsea și Manchester City (finala Cupei Ligii Angliei), portarul spaniol Kepa Arrizabalaga a fost protagonistul unui moment mai rar întâlnit la acest nivel, refuzând să fie înlocuit. Portarul pentru care Chelsea a plătit 80 de milioane de euro a explicat ce s-a întâmplat, precizând că intenția lui nu a fost să facă ceva împotriva antrenorului. "Eu doar încercam să-i spun că sunt bine", a spus Kepa.

HotNews.roFoto: Hotnews

Cu câteva momente înainte de finalul celei de-a doua reprize de prelungiri a ultimului act din Cupa Ligii Angliei, Maurizio Sarri a dorit să îl introducă pe Willy Caballero pentru loviturile de departajare, însă Kepa Arrizabalaga a refuzat să iasă de pe teren.

A fost 0-0 după 120 de minute, iar Manchester City s-a impus la loviturile de departajare, scor 4-3, câștigând pentru a șasea oară Cupa Ligii Angliei.

"Nu știu cum s-a ajuns aici. Am vorbit cu antrenorul, cred că a fost o neînțelegere. Am înțeles că la TV și pe social media se vorbește despre asta și eu sunt aici să explic. Vreau să spun că nu a fost intenția mea să fac ceva împotriva managerului. Am vorbit acum, eu doar încercam să-i spun că sunt bine. Totul s-a petrecut într-un moment tensionat, se întâmplau multe.

Bineînțeles că mi-am văzut numărul pe plăcuță, la schimbare, dar eu doar încercam să transmit că sunt bine. Managerul credea că nu sunt ok. Dar, abia când medicii au ajuns la bancă și i-au spus că pot continua a înțeles. Nu am refuzat să fiu schimbat, a fost felul meu de a transmite băncii că sunt ok.

A fost clar o neînțelegere, un incident nefericit, pentru că acum toată lumea vorbește despre asta. Nu știu, nu știu...nu știu ce să spun altceva decât că nu a fost intenția mea să refuz schimbarea în niciun moment.

Trebuie să se înțeleagă și că erau ultimele minute dintr-o finală și nu am realizat reacțiile de pe bancă. Doar am încercat să spun că sunt bine. Era ultimul minut, se întâmplau multe. Știu ce imagine s-a creat acum, dar niciodată nu am refuzat să ies. Doar am transmis că sunt bine", a afirmat Kepa, potrivit Digi Sport.

Kepa Arrizabalaga a fost transferat de la Athletic Bilbao la Chelsea în vara anului trecut, clubul londonez achitând clauza de reziliere în valoare de 80 de milioane.

Ce a spus Maurizio Sarri

"A fost o mare neînţelegere, eu credeam că are crampe", a spus Sarri despre momentul în care a vrut să îl înlocuiască pe Kepa.

"După acest meci, sunt mândru de jucătorii mei. Au evoluat exact aşa cum le-am cerut. Am arătat că putem fi o echipă solidă, care îi poate pune probleme lui City. Clubul trebuie să fie mândru de atitudinea jucătorilor", a mai spus antrenorul lui Chelsea.

Vezi mai jos reacția lui Kepa când Sarri a vrut să îl înlocuiască:

S-ar putea să te intereseze și:

Manchester City a câștigat Cupa Ligii Angliei, după 4-3 la lovituri de departajare cu Chelsea / Kepa a refuzat schimbarea și l-a enervat pe Maurizio Sarri

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”