VIDEO Rugby: Turneul celor Șase Națiuni - Franța a suferit cea mai dură înfrângere în fața Angliei, de peste un secol (8-44)

VIDEO Rugby: Turneul celor Șase Națiuni - Franța a suferit cea mai dură înfrângere în fața Angliei, de peste un secol (8-44)

Selecţionata Franţei a suferit una dintre cele mai grele înfrângeri din istoria sa în faţa Angliei (8-44), duminică, pe stadionul Twickenham din Londra, în cadrul celei de-a doua etape a Turneului celor Şase Naţiuni la rugby, scrie Agerpres.

Franta, invinsa de Anglia in Turneul celor Sase NatiuniFoto: sixnationsrugby.com

XV-le "cocoşului galic", care pierduse şi meciul de deschidere cu Ţara Galilor (19-24), disputat la începutul acestei luni pe Stade de France, s-a aflat la un singur punct de cel mai dur eşec suferit în faţa englezilor (0-37), în anul 1911.

Conduşi cu 30-8 la pauză, francezii au încasat în total şase eseuri în faţa XV-lui Trandafirului, trei dintre ele reuşite de Jonny May.

Anglia a înregistrat cu această ocazie a doua sa victorie în Six Nations 2019, după cea reuşită în faţa deţinătoarei trofeului, Irlanda (32-20).

Sâmbătă, în primele meciuri din cadrul etapei a doua a Turneului celor Şase Naţiuni, Ţara Galilor a învins în de plasare, cu 26-15, naţionala Italiei, în timp ce Irlanda s-a impus cu 22-13 pe terenul Scoţiei.

În clasament conduce Anglia, 10 puncte, urmată de Ţara Galilor, 8 puncte, Scoţia, 5 puncte, Irlanda, 4 puncte, Franţa, 1 punct, şi Italia, 0 puncte.

Cea de-a treia etapă pe 23 şi 24 februarie, când sunt programate meciurile: Franţa - Scoţia, Ţara Galilor - Anglia şi Italia - Irlanda.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5