Replică  Alexandru Mitriță, răspuns pentru  contestatari , după „dubla” cu Sepsi: „Nu am zis asta!”
Alexandru Mitriță Foto:sportpictures.eu

Replică Alexandru Mitriță, răspuns pentru contestatari, după „dubla” cu Sepsi: „Nu am zis asta!”

  • Alexandru Mitriță (29 de ani) a fost eroul Universității Craiova cu Sepsi, scor 2-1, meci în care a reușit să marcheze ambele goluri ale oltenilor.

La finalul meciului, mijlocașul Craiovei a tras primele concluzii și a avut și un răspuns pentru contestatari.

Victorie muncită  Universitatea Craiova câștigă  la limită  duelul cu Sepsi
Citește și
Victorie muncită Universitatea Craiova câștigă la limită duelul cu Sepsi
Citește mai mult
Victorie muncită Universitatea Craiova câștigă la limită duelul cu Sepsi

Alexandru Mitriță, replică pentru contestatari după Sepsi - Craiova

După 0-0 cu Petrolul, Alexandru Mitriță a cerut public câteva zile libere, iar mai mulți oameni din lumea fotbalului l-au luat la rost. Acum, jucătorul Universității Craiova le-a răspuns contestatarilor.

„E un moment greu pentru noi, vreau să revin puțin asupra unui subiect, pentru că s-a spus că Mitriță a zis că după 3 meciuri sunt obosiți jucătorii Craiovei. Nu, nu am spus asta!

Am spus că suntem obosiți mental. Am pierdut în Conference League și a venit această nenorocire (n.r. - decesul tatălui lui Nicușor Bancu) și de aceea am spus că avem nevoie de două zile libere”, a spus Mitriță la Prima Sport.

Mitriță: „Îmi văd de treaba mea”

Alexandru Mitriță a marcat două goluri spectaculoase prin care a adus o nouă victorie importantă pentru echipa antrenată de Constantin Gâlcă.

„Suntem foarte bucuroşi pentru cele 3 puncte. Nu ne miram dacă se termina 6-5. Încerc să îmi fac treaba cât mai bine, am o perioadă în care intru foarte calm în teren, îmi văd de treaba mea şi îmi ies astfel de execuţii.

A fost un meci deschis, am stat bine om la om. Important e că am luat cele 3 puncte. Veneam după meciul cu Petrolul în care nu am avut şut pe poartă. Sper să facem cât mai multe puncte în această parte de campionat. A fost un moment greu pentru noi”, a declarat Alexandru Mitriță la Prima Sport.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”