„Doar Europa de Est”  Impresarul îl ironizează pe  Alexi Pitu  pentru că a refuzat oferta de la campioana Sloveniei
Alexi Pitu. Foto: Imago

„Doar Europa de Est” Impresarul îl ironizează pe Alexi Pitu pentru că a refuzat oferta de la campioana Sloveniei

  • Alexi Pitu (22 de ani) este liber de contract după despărțirea de Bordeaux și a respins recent o ofertă de la Olimpija Ljubljana.
  • Giovanni Becali, impresarul său, a criticat lipsa de interes din partea jucătorului pentru cluburile din Estul Europei.
Alibec vs. CFR Cluj Alibec are de încasat o  sumă uriașă  de la gruparea din Gruia
Citește și
Alibec vs. CFR ClujAlibec are de încasat o sumă uriașă de la gruparea din Gruia
Citește mai mult
Alibec vs. CFR Cluj Alibec are de încasat o sumă uriașă  de la gruparea din Gruia

Alexi Pitu, mijlocașul român de 22 de ani, este în prezent liber de contract după despărțirea de Bordeaux, echipă care a intrat în faliment.

Cunoscutul impresar Giovanni Becali a comentat recent situația lui Pitu.

„Dacă jucătorii români erau luați de buni, erau buni în continuare. De exemplu, Pitu. A rămas liber de contract la 22 ani, după retrogradarea lui Bordeaux. Trebuia să primesc 2.000 de telefoane a doua zi!

Câte am primit? Unul, două. Firma a primit trei, patru telefoane, dar de la cluburi din Europa de Est. Bordeaux plătise pe Pitu un pic peste 1 milion de euro. Un salariu cam cum are Bîrligea la FCSB”, a declarat Giovanni Becali, conform digisport.ro.

44 de meciuri
a adunat Alexi Pitu alături de Bordeaux, pentru care a marcat un gol şi a oferit 11 pase decisive

Alexi Pitu vrea să joace la echipe din Europa de Vest

Fotbalistul este fără club după încheierea perioadei de mercato în cele mai importante campionate europene.

Impresarul a dezvăluit că fostul jucător al lui Bordeaux a respins recent o ofertă de la Olimpija Ljubljana, campioana Sloveniei în sezonul 2022-2023.

„Dacă Olmpija Ljubljana, cea mai mare campioană din Slovenia, joacă în cupele europene, avea nevoie de Pitu. El avea pretenții de Occident.

Că dăduse vreo 40 de goluri, a jucat nu știu câte meciuri titular (n.r.- ironic)... Antrenorul spaniol și directorul sportiv m-au sufocat”, a spus Giovanni Becali, conform sursei citate.

«Îi dăm un salariu extraordinar, același de la Bordeaux». «Du-te, domne, cine e Olimpija Ljubljana?». E echipa care transferă în Italia unul-doi jucători în fiecare an. În Germania, în Austria, în Elveția. Oamenii au stat, s-a terminat mercato, nu i-a luat nimeni. Și Sivasspor era interesată Giovanni Becali, despre atitudinea lui Alexi Pitu

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”