Alibec vs. CFR Cluj Alibec are de încasat o  sumă uriașă  de la gruparea din Gruia
Denis Alibec. Foto: Sportpictures

Alibec vs. CFR ClujAlibec are de încasat o sumă uriașă de la gruparea din Gruia

  • Denis Alibec (33 de ani), fost jucător al celor de la CFR Cluj, are litigii nesoluționate cu ardeleneii, legate de plăți întârziate.
  • Un nou termen pentru „cazul Alibec Denis vs. FC CFR 1907 Cluj” a fost stabilit pentru 18 septembrie 2024 de Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF.
Conservator  Lucescu are 3 mici  semne de întrebare  pentru „11”-le de start care va înfrunta Kosovo + Cum ar putea arăta echipa
Citește și
Conservator Lucescu are 3 mici semne de întrebare pentru „11”-le de start care va înfrunta Kosovo + Cum ar putea arăta echipa
Citește mai mult
Conservator Lucescu are 3 mici semne de întrebare pentru „11”-le de start care va înfrunta Kosovo + Cum ar putea arăta echipa

Denis Alibec, în prezent jucător la Farul Constanța, a fost component al echipei CFR Cluj timp de un aproximativ o jumătate de an, colaborarea sa cu clubul din Gruia încheindu-se în ianuarie 2022.

Cu toate acestea, jucătorul are litigii nesoluționate cu gruparea din Gruia. CFR Cluj se confruntă și cu penalități pentru întârzierea plăților către jucător.

Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF a anunțat miercuri, 4 septembrie, că a stabilit un nou termen pentru cazul „Alibec Denis vs. FC CFR 1907 Cluj” pe data de 18 septembrie 2024.

80.000 de euro
este suma aproximativă pe care Denis Alibec ar trebui să o încaseze, conform surselor GOLAZO.ro

Denis Alibec, parcurs tensionat la CFR Cluj

Pe 17 iulie 2021, Denis Alibec a fost împrumutat de la Kayserispor la CFR Cluj pentru un an, având ocazia să se reîntâlnească cu Marius Șumudică, fostul său antrenor de la Astra.

Totuși, curând după venirea lui Alibec, Șumudică a fost înlocuit de Dan Petrescu, iar atacantul a început să fie utilizat tot mai puțin de campioana României de la acel moment.

În noiembrie 2021, Denis Alibec a fost exclus din lot de antrenorul Dan Petrescu din cauza unui incident de indisciplină.

Nemulțumit că nu urma să fie introdus pe teren, atacantul a părăsit banca de rezerve în minutul 70 fără a cere permisiunea.

Alibec nu s-a mai întors de la vestiare, iar ulterior a încercat să se justifice în fața conducerii, susținând că s-a dus la toaletă, conform gsp.ro.

2 goluri
în 21 de meciuri, a reușit Denis Alibec la CFR Cluj

În pauza de iarnă, Alibec a fost transferat sub formă de împrumut la Atromitos, club din campionatul Greciei, unde a evoluat până la finalul sezonului.

În prezent, fotbalistul se află pentru a treia oară la Farul Constanța.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”