Vot de încredere  Ange Postecoglou, mulțumit de prestația lui  Drăgușin : „Va juca un rol important”
Ange Postecoglou/Foto:Imago

Vot de încredere Ange Postecoglou, mulțumit de prestația lui Drăgușin: „Va juca un rol important”

  • Newcastle - Tottenham 2-1. Ange Postecoglou (59 de ani) s-a declarat mulțumit de prestația lui Radu Drăgușin (22 de ani).

Internaționalul român a profitat de accidentarea olandezului Micky Van de Ven de etapa trecută, din victoria la scor a celor de la Tottenham, scor 4-0, cu Everton.

Ange Postecoglou: „Drăgușin va juca un rol important în sezonul nostru”

Aflat la primele minute în acest sezon, Radu Drăgușin a fost unul dintre cei mai buni jucători ai celor de la Tottenham în înfrângerea de pe St. James' Park.

Antrenorul australian s-a declarat mulțumit de prestația fundașului central și a transmis că a fost o ocazie oportună pentru Drăgușin de a se afirma.

Cred că Radu a jucat bine. A fost o ocazie excelentă să-l expunem. Adică, el are doar 22 de ani. Este încă tânăr, mai ales pentru un fundaș. Am crezut că e bună expunerea lui la această atmosferă și la amenințarea specifică pe care Newcastle o reprezenta. Cu Isak în față, a fost obligat să fie foarte concentrat și cred că a fost.

Cred că va juca un rol important în sezonul nostru. Faptul că a trecut prin această experiență îl va pregăti bine pentru viitor” a declarat Ange Postecoglou, potrivit Football London.

25.000.000 de euro
este cota lui Radu Drăgușin, potrivit Transfermarket

Radu Drăgușin va fi una din piesele de bază ale lui Mircea Lucescu în dubla pe care naționala României o va avea cu Kosovo și Lituania, în Liga Națiunilor.

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”