„O lovitură grea”  Gâlcă , nemulțumit de atitudinea elevilor săi din meciul cu Dinamo:  „Trebuia să câștigăm” +42 foto
Constantin Gâlcă/Foto:GOLAZO.ro

„O lovitură grea”Gâlcă, nemulțumit de atitudinea elevilor săi din meciul cu Dinamo: „Trebuia să câștigăm”

  • Constantin Gâlcă (52 de ani) s-a declarat nemulțumit de atitudinea elevilor săi, după prima înfrângere a sezonului, scor 1-2, cu Dinamo, în etapa #7 din Liga 1.
  • Golurile „câinilor” au fost marcate de către Ahmed Bani (min. 1) și Eddy Gnahore (min. 42), în timp ce pentru olteni a punctat Elvir Koljic (min. 44).

Tehnicianul oltenilor consideră că startul partidei a fost momentul decisiv al jocului.

De altfel, Craiova a început meciul practic de la 1-0, după reușita lui Bani, din secunda 30 a meciului.

Dinamo - Craiova. Constantin Gâlcă: „Mă așteptam să câștigăm”

Deși a jucat cu doi oameni în plus, după eliminările lui Sivis, din minutul 58, respectiv, Homawoo, din minutul 82, Universitatea Craiova nu a putut scoate un rezultat pozitiv din derby-ul cu Dinamo.

„Cred că începutul meciului a fost decisiv pentru prima repriză cel puțin. Am primit gol imediat după startul jocului. Nici mingea nu a fost trimisă unde trebuie. Am făcut presing, apoi ne-au prins descoperiți. A avut timp atacantul să se întoarcă și am primit golul.

Al doilea gol a venit tot după o deviere a noastră, a lui Maldonado. N-am reușit în repriza a doua să fim puțin mai limpezi la minte, să putem să găsim spațiile necesare, să venim cu multe centrări. Am mai avut și acea bară în prima repriză, a lui Mitriță. Mă așteptam să câștigăm și e o lovitură grea pentru noi.

Bineînțeles, când începi cu accidentări (n.r.- ale lui Paradela și Anzor), normal că-ți încurcă tot, îți dă planul peste cap, dar nu e o scuză. Trebuia să câștigăm, să fim mai clari. Am vrut să venim cu mai mulți jucători de atac, să creăm mai multe acțiuni și să le finalizăm mult mai bine”, a spus Gâlcă.

Dinamo - U Craiova (meci)
Dinamo - U Craiova (meci)

Galerie foto (42 imagini)

Dinamo - U Craiova (meci) Dinamo - U Craiova (meci) Dinamo - U Craiova (meci) Dinamo - U Craiova (meci) Dinamo - U Craiova (meci)
+42 Fotografii
labels.photo-gallery

„Calitate au, atitudine nu”

Întrebat despre meciul cu Rapid de runda viitoare, tehnicianul a transmis ce așteapă de la echipa sa.

„Va fi un meci greu, la Iasi au jucat altceva, altă bucurie in joc, va fi un meci greu. Îmi doresc ca echipa mea sa aibă atitudine. Calitate au, atitudine nu”, a spus Constantin Gâlcă la conferința de presă.

Se pot întâmpla multe. Nu știm dacă Ivan pleacă. Îl dorim, vrem să rămână, dar depinde de oferte și de el. El, în momentul de față, e jucătorul nostru și își dorește să joace și să intre în primul „11”. Depinde de ce poate să plăteasca această echipa rivală la care ar ajunge. Dacă vine o rivală să dea 10 milioane pe un jucător, te mai gândești? Constantin Gâlcă despre transferul lui Ivan, la conferință

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”