Omul-record   Cristiano Ronaldo  a înregistrat cifre uluitoare în doar câteva ore cu noul său proiect de pe YouTube
Cristiano Ronaldo. Foto: Imago

Omul-record Cristiano Ronaldo a înregistrat cifre uluitoare în doar câteva ore cu noul său proiect de pe YouTube

  • Cristiano Ronaldo (39 de ani) a stabilit un nou record mondial pe YouTube, atingând 10 milioane de abonați în doar câteva ore de la lansarea canalului său.
„I-au distrus cariera!”  Interviu exclusiv GOLAZO.ro cu Mats Wilander, legendarul fost număr 1 mondial ATP,  despre  Simona Halep 
Citește și
„I-au distrus cariera!” Interviu exclusiv GOLAZO.ro cu Mats Wilander, legendarul fost număr 1 mondial ATP, despre Simona Halep
Citește mai mult
„I-au distrus cariera!”  Interviu exclusiv GOLAZO.ro cu Mats Wilander, legendarul fost număr 1 mondial ATP,  despre Simona Halep 

Cristiano Ronaldo, considerat unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie, a pășit într-o nouă eră a carierei sale. Și-a lansat un canal de YouTube.

În mai puțin de 90 de minute, Ronaldo peste un milion de oameni s-au abonat la canalul său de YouTube, stabilind un nou record mondial , conform independent.co.uk.

Primul clip al lui Cristiano Ronaldo, 8 milioane de vizualizări

Canalul a fost creat pe 8 iulie, 2024, însă primul clip a fost postat miercuri, 21 august 2024.

În primul video, starul portughez a apare pozându-se cu replica sa de ceară de la celebrul muzeu Madame Tussauds.

De când și-a lansat canalul de YouTube, Ronaldo a adunat:

  • 19 videoclipuri, care durează aproximativ un minut
  • 15.2 milioane de abonaţi
  • Aproximativ 40 de milioane de vizonări la toate clipurile

Ronaldo este cel mai influent sportiv pe rețelele sociale

Cristiano Ronaldo este liderul incontestabil al sportivilor pe rețelele sociale. Cu 636 de milioane de urmăritori pe Instagram, Ronaldo domină platforma, potrivit notcommon.com.

Eternul său rival, Leo Messi, are 504 milioane de urmăritori.

Selena Gomez, cântăreață și actriță, este următoarea cea mai urmărită persoană de pe Instagram, după cei doi sportivi, cu 425 de milioane de urmăritori.

Totuși, pagina lui Cristiano Ronaldo este depășită chiar de contul oficial al Instagram, care are 676 milioane de urmăritori.

112.5 de milioane
de urmăritori are Cristiano Ronaldo pe „X”, fostul Twitter, fiind întrecut doar de Barack Obama și Elon Musk

Cristiano Ronaldo a anunțat în luna iulie proiectul de pe YouTube

Cu o aproximativ o lună înainte de lansarea oficială a canalului său de YouTube, Cristiano Ronaldo a postat un scurt videoclip pe rețelele sociale, sugerând că urmează să dezvăluie un nou proiect.

În videoclip puteau fi văzute, microfoanele și fundalul caracteristic unui format de podcast.

Cristiano Ronaldo a câștigat „Butonul de aur”

Starul portughez a postat deja un clip în care prezintă familiei Butonul de aur de la YouTube, un premiu acordat canalelor care ating sau depășesc un milion de abonați.

Ronaldo trebuie să primească și Butonul de diamant, un premiu acordat canalelor care ating sau depășesc 10 milioane de abonați.

În plus, Cristiano Ronaldo a doborât recordul pentru cel mai rapid canal de YouTube care a atins 10 milioane de abonați, realizând această performanță în doar 12 ore, în comparație cu recordul anterior, de 132 de zile, deținut de canalul MrBeast.

Cât durează ca Ronaldo să îl întreacă pe MrBeast

Între timp, YouTube monitorizează în timp real fiecare abonat, așteptând ca Ronaldo să depășească numărul de urmăritori al canalului lui MrBeast.

În prezent, cel mai mare canal de YouTube este deținut de americanul James Stephen Donaldson, cunoscut sub numele de MrBeast, care are 311 milioane de abonați.

Cu ce se ocupă MrBeast

MrBeast este un creator de conținut pe YouTube. Postează videouri care includ provocări, donații generoase și proiecte caritabile.

Iată câteva exemple de clipuri:

Ce își propune Cristiano Ronaldo cu proiectul de pe YouTube

Noul canal al lui Ronaldo este conceput pentru a le oferi fanilor imagini exclusive din viața sa personală, pe care o împarte cu Georgina Rodriguez. Sportivul a postat deja trei videoclipuri despre viața de familie.

De asemenea, Ronaldo își împărtășește pasiunile personale într-un alt videoclip, alegând ce preferă între diferite teme precum NFL versus NBA, box sau UFC și Rafa Nadal sau Novak Djokovic.

Cum va arăta FCSB Lotul ofertant deschide o dilemă: care pot fi cele două echipe, una de campionat, cealaltă de Europa
Liga 1
11.09
Cum va arăta FCSB Lotul ofertant deschide o dilemă: care pot fi cele două echipe, una de campionat, cealaltă de Europa
Citește mai mult
Cum va arăta FCSB Lotul ofertant deschide o dilemă: care pot fi cele două echipe, una de campionat, cealaltă de Europa
Jordan Chiles, la MTV VMA Gimnasta americană, premiată pe scena unuia dintre cele mai importante evenimente muzicale din SUA
Gimnastica
09:25
Jordan Chiles, la MTV VMA Gimnasta americană, premiată pe scena unuia dintre cele mai importante evenimente muzicale din SUA
Citește mai mult
Jordan Chiles, la MTV VMA Gimnasta americană, premiată pe scena unuia dintre cele mai importante evenimente muzicale din SUA
Lovitură de imagine  Răzvan Lucescu  transferă  la PAOK un câștigător de Liga Campionilor
Campionate
11.09
Lovitură de imagine Răzvan Lucescu transferă la PAOK un câștigător de Liga Campionilor
Citește mai mult
Lovitură de imagine  Răzvan Lucescu transferă la PAOK un câștigător de Liga Campionilor
„I-am tras un pumn lui Baggio!”   Povestea lui Salvatore Schillaci, cel mai bun fotbalist al Campionatului Mondial din 1990
Special
11.09
„I-am tras un pumn lui Baggio!” Povestea lui Salvatore Schillaci, cel mai bun fotbalist al Campionatului Mondial din 1990
Citește mai mult
„I-am tras un pumn lui Baggio!”   Povestea lui Salvatore Schillaci, cel mai bun fotbalist al Campionatului Mondial din 1990