Fricile CFR-ului  Dan Petrescu anticipează un duel dificil cu Pafos: „ Ne dau fiori ” + românul care i se pare „brazilian”
Dan Petrescu. Foto: Sportpictures

Fricile CFR-ului Dan Petrescu anticipează un duel dificil cu Pafos: „Ne dau fiori” + românul care i se pare „brazilian”

  • Dan Petrescu (56 de ani), antrenorul CFR Cluj, a prefațat meciul cu Pafos în faza principală din Conference League
  • Manșa tur din play-off va avea loc joi, 22 august, de la ora 20:30, liveTEXT pe GOLAZO.ro și în direct pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1.
„Va trebui să suferim”   Elias Charalambous crede că soarta calificării în grupele EL  se va decide  la București
Citește și
„Va trebui să suferim” Elias Charalambous crede că soarta calificării în grupele EL se va decide la București
Citește mai mult
„Va trebui să suferim”  Elias Charalambous crede că soarta calificării în grupele EL se va decide la București

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, și-a exprimat la conferința de presă îngrijorările înaintea dublei manșe din play-off-ul Conference League, împotriva echipei Pafos, din Cipru.

„Au câştigat Cupa, 3-0 cu Omonia, care e o echipă foarte valoroasă în Cipru. Campionatul din Cipru e, în opinia mea, e cam la fel ca în România, poate chiar peste, pentru că se investește mult.

Trebuie să facem un joc perfect. Nu trebuie să cedăm, să nu ne gândim că nu avem şanse. Au mai fost meciuri cu mine antrenor în cupele europene când nu aveam şanse şi am ieşit învingători”, a spus Dan Petrescu la conferința de presă.

Ne așteaptă o dublă foarte grea, cu o echipă foarte bună. Știu că Pafos nu vă spune foarte multe, campionatul din Cipru nu e urmărit în România, dar au jucători de foarte bună calitate, portughezi, brazilieni. O să vedeți mâine ce echipă au! S-a investit mult și pretențiile sunt pe măsură Ciprian Deac, mijlocaș CFR

Brazilienii care îi dau fiori lui Dan Petrescu, înainte de CFR - Pafos

Dan Petrescu a lăudat calitatea jucătorilor ciprioți, subliniind în special nivelul ridicat al brazilienilor din echipă.

„Aceşti brazilieni, pe care băieţii i-au văzut acum, ne dau fiori. Sunt jucători de clasă, în opinia mea. E normal, dacă ai bani mulţi, buget. Patronul este foarte bogat.

Au luat un director sportiv din Italia. Se vede că au achiziționat jucători foarte buni. Dau salarii de 6-7-800.000 de euro. Normal că au pretenţii.

Noi, în România, suntem doar cu vorba. Vrem să batem pe toată lumea”, a mai spus Petrescu.

24 de milioane
este valoarea estimativă a echipei lui Pafos, comparativă cu a CFR-ului, care valorează 22 de milioane, potrivit transfermarkt.com

Românul „brazilian” din lotul lui Pafos

Tehnicianul a remarcat și evoluția impresionantă a lui Vlad Dragomir (25 de ani), fost internațional român de tineret, despre care a spus că joacă la un nivel atât de ridicat încât „pare tot brazilian”.

„Este singurul jucător care nu este schimbat. Jairo, atacantul lor, care e o legendă la ei, a mai fost schimbat.

Vlad Dragomir nu a fost schimbat. Joacă şi mijlocaş central, şi stânga, şi dreapta. E consistent, dă cu stângul, dă cu dreptul, dă cu capul.

Parcă şi el e tot brazilian, nu pare român. E un jucător foarte bun”, a spus Petrescu, despre tânărul jucător român de la Pafos.

Dan Petrescu ar vrea să îl vadă pe Vlad Dragomir la naţionala României

Dan Petrescu a venit și cu un sfat pentru Mircea Lucescu, actualul selecționer al naționalei României.

Dragomir nu a fost inclus în lista preliminară a jucătorilor străini pentru confruntările cu Kosovo și Lituania, programate pe 6 și 9 septembrie.

Eu cred că ar trebui selecţionat, din ce am văzut în astea şase meciuri pe care le-am urmărit. Mi se pare un jucător foarte bun de echipa naţională, dar nu sunt eu selecţioner, pot doar să îi dau un sfat. Dar sper să joace prost cu noi în ambele meciuri şi să nu îl selecţioneze. Dan Petrescu

Cine este Vlad Dragomir

Vlad Dragomir este un fotbalist român care a debutat în Liga II cu ACS Poli Timișoara în august 2014, la vârsta de 15 ani.

A fost transferat la Arsenal în iunie 2015 și inclus în lista celor mai promițători tineri jucători, de către The Guardian, în 2016.

După ce și-a încheiat contractul cu Arsenal, Dragomir a semnat cu Perugia în august 2018 și, ulterior, a revenit în Serie B, la Virtus Entella, în ianuarie 2021. În același an s-a transferat la Pafos.

100 de meciuri
a strâns fotbalistul român la Pafos, în care a marcat 10 goluri și a dat șase pase de gol, conform transfermarkt.com

L-au blocat în România!   Dedesubturile recursului  depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Jocurile Olimpice
00:13
L-au blocat în România! Dedesubturile recursului depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Citește mai mult
L-au blocat în România!  Dedesubturile recursului depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Champions League  Superduel pe San Siro,  11 goluri  în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
Liga Campionilor
17.09
Champions League Superduel pe San Siro, 11 goluri în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
Citește mai mult
Champions League  Superduel pe San Siro, 11 goluri în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
„Joacă pe două posturi”  Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
Nationala
17.09
„Joacă pe două posturi” Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
Citește mai mult
„Joacă pe două posturi”  Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
Descindere în forță   Poliția a arestat un ultras chiar la  pauza meciului !
Campionate
17.09
Descindere în forță Poliția a arestat un ultras chiar la pauza meciului!
Citește mai mult
Descindere în forță  Poliția a arestat un ultras chiar la pauza meciului !