Alesul  Atacantul pe care  FCSB  vrea să-l transfere de urgență
David Ankeye, la Genoa / Foto: Imago

Alesul Atacantul pe care FCSB vrea să-l transfere de urgență

  • Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (65 de ani), a anunțat că va mai transfera un atacant în perioada următoare, pentru a avea mai multe opțiuni în ofensivă.
  • Alesul pare a fi nigerianul David Ankeye (22 de ani), legitimat la gruparea italiană Genoa.

FCSB a transferat un singur atacant veritabil în această vară, în persoana lui Daniel Popa, însă patronul Gigi Becali simte că are nevoie de mai multă concurență pe acel post.

Așa că va fi nevoie să mai transfere un vârf în zilele următoare, pentru ca FCSB să fie competitivă pe toate cele trei fronturi: Liga Campionilor, campionat și Cupa României.

  • În acest moment, la FCSB pot evolua atacanți: Daniel Popa, David Miculescu și Alexandru Băluță, însă doar primul este atacant de meserie.
Trebuie să mai aduc un atacant, că nu avem. Popa cât de cât îmi place, face, dar trebuia să marcheze la faza aia. Ce să faci și cu Miculescu? Dacă ataca bine mingea, dădea gol. Gigi Becali

David Ankeye, în vizorul celor de la FCSB

Din primele informații, se pare că atacantul țintit de FCSB este nigerianul David Ankeye (22 de ani), legitimat la Genoa, conform fanatik.ro.

Este un jucător pe care FCSB l-a mai dorit și în iarna trecută, pe când evolua la Sheriff Tiraspol, însă nu a reușit să ajungă la o înțelegere cu clubul moldovean, iar Ankeye a ajuns la Genoa.

Atunci, italienii au plătit 2.500.000 de euro în schimbul lui Ankeye. Totuși, nigerianul nu s-a adaptat, iar italienii caută să-l împrumute undeva, unde să joace mai mult.

FCSB ar fi dispusă să-l aducă, în anumite condiții, mai ales că urmează un sezon 2024/2025 foarte lung.

52 de minute
în șase meciuri a adunat David Ankeye la Genoa, în sezonul 2024/2025.
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”