FCSB - RIGA Olaru a identificat  cea mai mare problemă  la FCSB + „Asta mă face nervos? Mi-aș dori ca toată echipa să fie ca mine!”
Darius Olaru. Foto: Sportpictures

FCSB - RIGAOlaru a identificat cea mai mare problemă la FCSB + „Asta mă face nervos? Mi-aș dori ca toată echipa să fie ca mine!”

  • Darius Olaru (26 de ani), căpitanul FCSB, a vorbit despre confruntarea din Europa League împotriva celor de la Rigas FS.
  • FCSB - RFS se joacă joi, de la ora 22:00, pe Arena Națională, liveTEXT pe GOLAZO.ro și în direct Prima Sport 1 și Digi Sport 1.
Champions League second hand  FCSB debutează, joi, într-o competiție în care  30% din participante  sunt echipe campioane
Citește și
Champions League second hand FCSB debutează, joi, într-o competiție în care 30% din participante sunt echipe campioane
Citește mai mult
Champions League second hand FCSB debutează, joi, într-o competiție în care 30% din participante sunt echipe campioane

FCSB joacă joi primul meci în faza principală de Europa League. Acasă, pe Național Arena, cu cel mai slab dintre cei opt adversari. 

Darius Olaru, căpitanul campioanei, a vorbit despre partida cu letonii.

„Așteptăm acest moment. Am muncit din greu pentru a ajunge aici. Suntem pregătiți. Trebuie să câștigăm. E un meci acasă, debutul în grupe. Trebuie să începem cu dreptul.

Știm mai multe despre ei, i-am analizat, normal. Au niște jucători cu calitate în față, dar trebuie să fim noi pregătiți”, a declarat Darius Olaru, la Digi Sport.

FCSB - Riga. Olaru: „Faptul că vreau să câștig mă face nervos?”

Darius Olaru a avut multe reacții nervoase pe teren, cel mai recent fiind faultul comis asupra lui Mihai Bordeianu, în minutul 36 al partidei FCSB - Poli Iași, scor 0-1.

Faptul că vreau să câștig orice meci mă face nervos? Așa sunt eu. Mi-aș dori ca toată echipa să fie la fel ca mine și atunci n-am mai vorbi de mine dacă sunt nervos sau nu.

Cu siguranță, este alt nivel Europa față de campionat, cam acela e nivelul la care trebuie să performăm cu toții”, a spus Darius Olaru.

Eu le promit că vom da totul pe teren să obținem un rezultat pozitiv. Vrem să începem cu dreptul și să le facem pe plac (n.r. - suporterilor). Darius Olaru

Darius Olaru a fost eroul care a înscris golul decisiv în minutul 90+3, asigurând calificarea echipei în faza principală a Europa League, în meciul FCSB - LASK, scor 1-0.

Mijlocașul FCSB a marcat 8 goluri în toate competițiile până în acest moment.

Eu sunt bine, nu știu dacă sunt „motorul”. Eu îmi fac treaba, știu ce am de făcut. Încerc să îmi ajut echipa Darius Olaru, la Digi Sport

Cei mai buni marcatori ai celor de la FCSB:

  • Darius Olaru - 8 goluri
  • David Miculescu - 5 goluri
  • Alexandru Băluţă - 4 goluri
  • Joyskim Dawa - 3 goluri
  • Malcom Edjouma - 3 goluri

Ce spune Olaru despre rezultatele slabe din Liga 1

Întrebat despre forma modestă a echipei FCSB în campionat, căpitanul „roș-albaștrilor” consideră că principala problemă este legată de mentalitatea jucătorilor.

Cred că cea mai mare problemă este mentalul. Chiar dacă în ultimele meciuri jocul nu a fost cel mai bun, trebuia să strângem puncte.

Asta am făcut anul trecut și ne-a ajutat să fim relaxați și să jucăm un fotbal mult mai bun, în playoff”, a mai declarat Olaru.

13
este locul ocupat de FCSB în Liga 1
Ședință la PAOK înainte de FCSB Ce le-a spus patronul clubului lui  Răzvan Lucescu  și jucătorilor: „Niciodată n-a fost așa”
Europa League
13:08
Ședință la PAOK înainte de FCSBCe le-a spus patronul clubului lui Răzvan Lucescu și jucătorilor: „Niciodată n-a fost așa”
Citește mai mult
Ședință la PAOK înainte de FCSB Ce le-a spus patronul clubului lui Răzvan Lucescu și jucătorilor: „Niciodată n-a fost așa”
Noapte lungă pe „Arc”  Cum au rămas tribunele după incidentele de la  Dinamo - Botoșani
Liga 1
14:52
Noapte lungă pe „Arc” Cum au rămas tribunele după incidentele de la Dinamo - Botoșani
Citește mai mult
Noapte lungă pe „Arc”  Cum au rămas tribunele după incidentele de la Dinamo - Botoșani
Cum se simte Emeric Ienei   Sandu Boc  a vorbit despre legendarul antrenor: „I-au pus un stimulator cardiac”
Liga 1
12:31
Cum se simte Emeric Ienei Sandu Boc a vorbit despre legendarul antrenor: „I-au pus un stimulator cardiac”
Citește mai mult
Cum se simte Emeric Ienei  Sandu Boc a vorbit despre legendarul antrenor: „I-au pus un stimulator cardiac”
Halep revine mai repede  Simona va juca săptămâna viitoare la turneul WTA 125 de la  Hong Kong : „Mulțumesc pentru wild card”
Tenis
13:39
Halep revine mai repede Simona va juca săptămâna viitoare la turneul WTA 125 de la Hong Kong: „Mulțumesc pentru wild card”
Citește mai mult
Halep revine mai repede  Simona va juca săptămâna viitoare la turneul WTA 125 de la Hong Kong : „Mulțumesc pentru wild card”
WADA, apel la TAS în cazul Sinner  Agenția Mondială Antidoping cere  suspendarea  liderului ATP pentru 1-2 ani
Tenis
14:14
WADA, apel la TAS în cazul Sinner Agenția Mondială Antidoping cere suspendarea liderului ATP pentru 1-2 ani
Citește mai mult
WADA, apel la TAS în cazul Sinner  Agenția Mondială Antidoping cere suspendarea liderului ATP pentru 1-2 ani
Porți închise la Derby de România?  Gest inconștient: un scaun a zburat  pe lângă capul  „tușierului” la Dinamo - Botoșani
Liga 1
00:10
Porți închise la Derby de România? Gest inconștient: un scaun a zburat pe lângă capul „tușierului” la Dinamo - Botoșani
Citește mai mult
Porți închise la Derby de România?  Gest inconștient: un scaun a zburat pe lângă capul „tușierului” la Dinamo - Botoșani
Golubovic, ce gafă   VIDEO . Faza care a decis  Dinamo - Botoșani : eroarea portarului + golul fără emoții marcat de Florescu
Liga 1
27.09
Golubovic, ce gafă VIDEO. Faza care a decis Dinamo - Botoșani: eroarea portarului + golul fără emoții marcat de Florescu
Citește mai mult
Golubovic, ce gafă   VIDEO . Faza care a decis Dinamo - Botoșani : eroarea portarului + golul fără emoții marcat de Florescu
Opruț, „așteptat” de Vădana  Fundașul lui Dinamo susține că arbitrul l-a eliminat pentru  a se răzbuna : „Sunt ferm convins”
Liga 1
09:05
Opruț, „așteptat” de Vădana Fundașul lui Dinamo susține că arbitrul l-a eliminat pentru a se răzbuna: „Sunt ferm convins”
Citește mai mult
Opruț, „așteptat” de Vădana  Fundașul lui Dinamo susține că arbitrul l-a eliminat pentru a se răzbuna : „Sunt ferm convins”