FCSB prinde viteză  MM Stoica și Charalambous au prezentat  noul sponsor  » Cine ia prima mașină cu „propunerea de prelungire în torpedou” +13 foto
FCSB prinde viteză în noul sezon: a semnat cu MG Motor, sponsor care va asigura mașini jucătorilor și celor din stafful clubului.

FCSB prinde viteză MM Stoica și Charalambous au prezentat noul sponsor » Cine ia prima mașină cu „propunerea de prelungire în torpedou”

  • FCSB prinde viteză în noul sezon: a semnat cu MG Motor, sponsor care va asigura mașini jucătorilor și celor din stafful clubului.
  • MG Motor, companie auto deținută de statul chinez, e continuatoarea mărcii originale MG, înființată la Oxford, în urmă cu 100 de ani.
  • Numele concernului auto apare pe mâneca dreapta a tricourilor, pe cea stângă fiind logoul auriu al Ligii 1, purtat doar de echipa campioană din sezonul precedent.

FCSB a câștigat sezonul trecut titlul după o pauză de 9 ani, iar emulația din jurul echipei campioane e mare. Bazinul de suporteri și popularitatea clubului atrag noi parteneri pentru echipa roș-albastră. 

Azi, în prezența lui Mihai Stoica și a lui Elias Charalambous, FCSB a oficializat parteneriatul cu compania auto MG Motor, care se va întinde pe o durată de 2 ani. MG Motor are o istorie veche, de 100 de ani, fiind înființată la Oxford, în Marea Britanie. 

FCSB, Lyon, Leverkusen și Arsenal

Mihai Stoica e mândru că echipa campioană intră într-o galerie selectă, cu mari cluburi europene:

„Când un brand care se asociază cu nume sonore îți propune o colaborare nu prea stai pe gânduri. Suntem foarte bucuroși să începem un parteneriat pe care îl dorim de lungă durată. Să ne alăturăm unor nume pe care le-am cunoscut. Cum e Olympique Lyon, de care ne leagă amintiri frumoase, cu acel gol al lui Dică și gluma de-și trăgea piciorul și apoi imediat golul Lyonului. 

Un Lyon la care jucau Benzema și alții ca Juninho. M-am gândit atunci, nu ne-or da ăștia 8 că a făcut Dică gluma aia? Arsenal e și ea în galeria asta MG, plus revelația Leverkusen. Abia aștept să mă urc la volan și să-mi pun centura de siguranță.

Le mulțumim celor de la MG care ne-au făcut această propunere. Sper să vedeți jucătorii noștri în trafic fără evenimente. Toți fotbaliștii care au în contract mașini vor primi să conducă automobile MG”, a zis MM Stoica. 

FCSB - MG Motor
FCSB - MG Motor

Galerie foto (13 imagini)

FCSB - MG Motor FCSB - MG Motor FCSB - MG Motor FCSB - MG Motor FCSB - MG Motor
+13 Fotografii
labels.photo-gallery

Presiune pe Radunovic :)

MM Stoica a și glumit atunci când a fost întrebat despre cine va fi primul jucător care va primi mașină: „Risto Radunovic primește primul mașină. Iar sper ca în torpedou să fie și propunerea de prelungire. Dar asta nu depinde doar de mine”.

Risto Radunovici e în ultimele luni de contract, iar Gigi Becali nu pare prea dispus să crească propunerea pentru a-l convinge pe fundașul muntenegrean să continue. 

Ce a zis Charalambous despre noul sponsor

„Mulțumim companiei MG pentru că ne-a luat în familia lor. Suntem fericiți să ne aflăm în acest frumos showroom. Cum a spus-o și MM, MG are colaborare cu nume mari, printre care și favoriții mei de la Arsenal.

Când am intrat aici am văzut acea mașină veche MG, pe care unchiul meu a avut-o. Mi-a adus aminte de copilărie. Sunt convins că vom avea o colaborare puternică”, a zis și Charalambous.

L-au blocat în România!   Dedesubturile recursului  depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Jocurile Olimpice
00:13
L-au blocat în România! Dedesubturile recursului depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Citește mai mult
L-au blocat în România!  Dedesubturile recursului depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Champions League  Superduel pe San Siro,  11 goluri  în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
Liga Campionilor
17.09
Champions League Superduel pe San Siro, 11 goluri în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
Citește mai mult
Champions League  Superduel pe San Siro, 11 goluri în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
„Joacă pe două posturi”  Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
Nationala
17.09
„Joacă pe două posturi” Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
Citește mai mult
„Joacă pe două posturi”  Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
Descindere în forță   Poliția a arestat un ultras chiar la  pauza meciului !
Campionate
17.09
Descindere în forță Poliția a arestat un ultras chiar la pauza meciului!
Citește mai mult
Descindere în forță  Poliția a arestat un ultras chiar la pauza meciului !