„Își asumă”  Ilie Dumitrescu a analizat  convocarea  lui Ianis Hagi la echipa națională: „Este o favoare extraordinară pe care i-o face”
Ilie Dumitrescu/Foto:sportpictures.eu

„Își asumă” Ilie Dumitrescu a analizat convocarea lui Ianis Hagi la echipa națională: „Este o favoare extraordinară pe care i-o face”

  • Ilie Dumitrescu (55 de ani) a vorbit despre convocarea la echipa națională a lui Ianis Hagi (25 de ani) pentru „dubla” din Liga Națiunilor.
  • Meciul de debut al României în Liga Națiunilor, cu Kosovo, se vede în format liveText pe GOLAZO.ro și în direct pe Antena 1, cu începere de la ora 21:45.

Lăsat în afara lotului de Rangers și trimis la echipa a doua a clubului, Ianis Hagi a fost convocat la echipa națională de Mircea Lucescu spre surprinderea multor oameni din fotbal.

Televizare  Cine transmite  Kosovo - România , meciul de debut în noul sezon din Liga Națiunilor
Citește și
Televizare Cine transmite Kosovo - România, meciul de debut în noul sezon din Liga Națiunilor
Citește mai mult
Televizare  Cine transmite Kosovo - România , meciul de debut în noul sezon din Liga Națiunilor

Ilie Dumitrescu: „E superprofesionist”

Fostul mare internațional român Ilie Dumitrescu a analizat situația lui Ianis Hagi:

„Plecăm de la un fapt extrem de important. Copilul ăsta e superprofesionist. Deci se antrenează 100%, la capacitate maximă, programul îl face 100%. 

În trecut, se antrena, dar nu avea minute. Asta s-a întâmplat înainte de EURO, fără să aibă niciun joc. Se antrena doar. În momentul în care venea la echipa națională, arăta că are personalitate și că-și asumă în anumite momente de joc.

Deci, nu a fost adus acum pentru că «Domne, hai să-l ajutăm». Este o favoare extraordinară pe care i-o face (n.r. - Mircea Lucescu), dar Edi Iordănescu l-a chemat pentru că a simțit, chiar dacă nu avea jocuri, și l-a băgat în meciul cu Columbia. A jucat cu el titular în Israel, ți-a dat gol. Deci, în toate meciurile cu Ianis, echipa a câștigat”, a declarat Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

Tonusul competiției contează foarte mult, dar el compensează prin personalitate, își asumă, este acceptat de toți jucătorii, este un grup extrem de unit acolo la echipa națională. Ăsta e motivul. N-ai de ce să-l mai judeci pe Lucescu, pentru că l-a chemat pe Ianis, pentru că a făcut-o și Edi Iordănescu. Ilie Dumitrescu

Ianis Hagi, sărit din nou din schemă la Rangers

Ianis Hagi a fost lăsat în afara lotului de Europa League al lui Rangers.

Antrenorul belgian al scoțienilor, Philippe Clement, a perfectat lista de jucători eligibili pentru noul sezon de Europa League.

Cum Rangers are doar patru jucători formați în Scoția - Liam Kelly, Kevin Budinauckas, Connor Barron și John Souttar - a fost nevoită să lase libere celelalte patru locuri.

Printre ei nu se regăsesc nume importante, precum Danilo, Rabbi Matondo sau fotbalistul român Ianis Hagi, în continuare pedepsit de către conducerea clubului.

Lista celor de la Rangers pentru Europa League:

Portari: Butland, Liam Kelly, Budinauckas

Fundași: Tavernier, Yilmaz, Propper, Soutar, D.Sterling, Jefte, Kasanwirjo, Balogun

Mijlocași: Cortes, Barron, Diomande, Bajrami, Dowell, Raskin

Atacanți: Dessers, Lawrence, Cerny, Igamane

Așadar, Rangers a înregistrat doar 21 de jucători pe Lista A de Europa League.

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”