Rămâne  Louis Munteanu pleacă în  cantonamentul Fiorentinei  din Marea Britanie
Louis Munteanu Foto:sportpictures.eu

Rămâne Louis Munteanu pleacă în cantonamentul Fiorentinei din Marea Britanie

  • Dorit de Rapid, FCSB și CFR Cluj, Louis Munteanu (23 de ani) ar putea rămâne Fiorentina.
  • Antrenorul Raffaele Palladino l-a oprit pe atacant în lotul care va face deplasarea în cantonamentul din Marea Britanie.

Deși au anunțat inițial că nu se vor baza pe serviciile lui Louis Munteanu în noul sezon de Serie A, evoluțiile de la Farul și din primele amicale ale verii i-au convins pe italieni să îi mai dea o șansă atacantului.

Louis Munteanu, inclus în lotul Fiorentinei pentru cantonamentul din Marea Britanie

Într-o postare pe rețelele de socializare, Fiorentina a anunțat lotul cu care va aborda cantonamentul din Marea Britanie, iar Louis Munteanu este și el pe listă.

Adversarele Fiorentinei în cantonamentul din Marea Britanie:

  • Bolton (26 iulie)
  • Preston (27 iulie)
  • Hull City (30 iulie)
  • Montpellier (4 august)
  • Grosseto (5 august)

Golgheter la Farul

Louis Munteanu a fost împrumutat la Farul în ultimele două sezoane, perioadă în care a reușit să câștige și titlul cu formația antrenată de Gică Hagi.

A marcat în total 22 de goluri, fiind o piesă importantă în formula de start a constănțenilor.

Munteanu a marcat un gol și a oferit două pase decisive în primul amical al verii la Fiorentina, 5-2 cu Fiorentina Primavera.

Cred că putem lucra la Munteanu. Are fizic bun, are șut, are personalitate. Palladino a părut să nu țină cont atât de mult de cartea de vizită a jucătorilor. Jurnalistul Giampaolo Marcini
1.8 milioane de euro
este cota lui Louis Munteanu, conform Transfermarkt

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”