AU SIGILAT TOT Reporterii GOLAZO.ro au surprins  măsurile de securitate  speciale luate de israelieni la Maccabi -  FCSB +36 foto
MACCABI TEL-AVIV - FCSB. Evenimentele de la București, când israelienii au avut ceva probleme cu fanii români, i-au pus în gardă pe cei de la Mossad. Securitatea la meciul de la Budapesta e la cel mai înalt nivel.

AU SIGILAT TOTReporterii GOLAZO.ro au surprins măsurile de securitate speciale luate de israelieni la Maccabi - FCSB

  • MACCABI TEL-AVIV - FCSB. Evenimentele de la București, când israelienii au avut ceva probleme cu fanii români, i-au pus în gardă pe cei de la Mossad. Securitatea la meciul de la Budapesta e la cel mai înalt nivel.
  • Deși au anunțat sold out, totul a fost doar o șicană. Pentru a nu avea un stadion plin de români, israelienii au spus că au epuizat biletele.
  • Meciul dintre Maccabi și FCSB va avea loc în această seară, de la ora 21:00, liveTEXT pe GOLAZO.ro și în direct pe Antena 1.

FCSB joacă la Budapesta șansa de a merge în turul 3 preliminar al UEFA Champions League și totodată să-și asigure calificarea în grupele Conference Leaue.

MACCABI TEL-AVIV - FCSB. Măsuri speciale la Budapesta

Un meci tratat ca unul cu grad ridicat de risc de Mossad, care a împânzit stadionul din capitala Ungariei cu agenți. Biletele s-au epuizat cu rapiditate, iar la meci sunt așeptați și în jur de 500 de români. Iată 4 informații de la Budapesta: 

Măsuri speciale luate la Maccabi Tel-Aviv - FCSB
Măsuri speciale luate la Maccabi Tel-Aviv - FCSB

Galerie foto (36 imagini)

Măsuri speciale luate la Maccabi Tel-Aviv - FCSB Măsuri speciale luate la Maccabi Tel-Aviv - FCSB Măsuri speciale luate la Maccabi Tel-Aviv - FCSB Măsuri speciale luate la Maccabi Tel-Aviv - FCSB Măsuri speciale luate la Maccabi Tel-Aviv - FCSB
+36 Fotografii
labels.photo-gallery

Securitate la maximum

Maccabi nu poate juca acasă în cupele europene. A ales Budapesta, așa cum a făcut-o și naționala la finalul lui 2023. Totuși, totul e aranjat așa cum ar fi fost și la Tel Aviv, adică având măsuri de securitate de cel mai înalt nivel. Juctorii și antrenorii sunt păziți și supravecheați de aproape de o armată de agențidin Serviciul de Securitate Internă al Israelului, Mossad.

Fani sau reprezentanți ai presei, toți au numele scrise pe bilet. Iar la stadion, pe lângă biletul de meci, trebuie să prezinte și pașaportul, pentru ca cele două nume să coincidă. Forțele de ordine vor să știe cu exactitate cine vine la meci. Operațiunea a început de ieri, de la conferințele de presă și va continua pe toată durata meciului, plus acțiunile media de după. 

Și după ce ce echipa israeliană a ajuns la stadion cei responsabili de securitate și-au continuat treaba. Au pus sigilii peste tot, inclusiv pe autocarul echipei.

Sold out?

Nu întâmplător israelienii au ales Budapesta pentru desfășurarea acestui meci. Aici, în capitala Ungariei, există o comunitate importantă de evrei. Conform celor mai noi cifre, circa 100.000 de israelieni trăiesc în capitala Ungariei.

Israelienii au anunțat sold out pentru meciul cu FCSB. O glumă! În realitate în stadion n-au fost mai mult de 2000 de suporteri și cea mai mare parte dintre ei români. Care au reușit să cumpere tichete inclusiv la tribuna I.

Probabil au procedat așa special ca stadionul să nu se umple de români. Pe lângă ginerele lui Gigi Becali, la meci au asistat și Viorel Hrebenciuc, apropiat al clubului, dar și Dan Idita, avocatul preferat al patronului.

Joacă pe un stadion inaugurat de români

FCSB joacă pentru calificarea în turul 3 din UEFA Champions League pe Boszik Arena, stadion pe care evoluează în mod obișnuit Honved Budapesta. Deși peste tot inaugurarea oficială e dată în iulie 2021, la meciul lui Honved cu Villarreal B, când mingea a fost adusă de un parașutist.

De fapt, primul meci jucat aici a fost România U21 - Olanda U21, 1-1, din cadrul europeanului U21. Numele stadionului e dat de Jozsef Bosik, legendă a clubului Honved, cu aproape 500 de meciuri în tricoul roșu și peste 100 în naționala maghiară. Arena a costat circa 30 de milioane de euro. 

Traficul, un chin 

FCSB a ales să se cazeze la Budapesta la Ensana Thermal, un hotel aflat pe Insula Margareta, la circa 16 kilometri de stadionul Boszik, aflat undeva în sud-estul orașului Budapesta. Nu departe de locul unde stă FCSB a locuit și echipa GOLAZO.ro.

Iar un drum ce teoretic, pe GPS, arăta că va fi parcurs în circa 37-38 de minute, a durat aproape o oră. Traficul din centrul capitalei maghiare seamănă mult cu cel de la București, fapt care i-a pus în gardă și pe campionii României, care au ales să plece de la hotel mai devreme decât plănuiseră inițial.

Gol Rațiu  „Sonic”,  prima reușită în La Liga pentru Rayo Vallecano! Explicația gestului haios făcut după reușită
Stranieri
00:31
Gol Rațiu„Sonic”, prima reușită în La Liga pentru Rayo Vallecano! Explicația gestului haios făcut după reușită
Citește mai mult
Gol Rațiu „Sonic”, prima reușită în La Liga pentru Rayo Vallecano! Explicația gestului haios făcut după reușită
Șumudică și-a criticat jucătorii „ Nu trebuie să te învăț eu,  trebuie să simți! Nu pot să strig mereu ce să faci”
Liga 1
00:45
Șumudică și-a criticat jucătoriiNu trebuie să te învăț eu, trebuie să simți! Nu pot să strig mereu ce să faci”
Citește mai mult
Șumudică și-a criticat jucătorii „ Nu trebuie să te învăț eu, trebuie să simți! Nu pot să strig mereu ce să faci”
VIDEO CU FAZA Momentul care a închis derby-ul  Rapid - U Cluj  » Eroarea lui Braun + penalty-ul transformat cu sânge rece de Nistor
Liga 1
16.09
VIDEO CU FAZAMomentul care a închis derby-ul Rapid - U Cluj » Eroarea lui Braun + penalty-ul transformat cu sânge rece de Nistor
Citește mai mult
VIDEO CU FAZA Momentul care a închis derby-ul Rapid - U Cluj » Eroarea lui Braun + penalty-ul transformat cu sânge rece de Nistor
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16.09
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”